Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buffy
    29. Listopad 2015. 15:01

Sta manje od 5 u 1 satu ili? Meni je receno da svaki put kad legnem i mirujem treba biti 5 pokreta najmanje

Sonja8
    29. Listopad 2015. 15:04

Pozdrav okruglice!
    Ja čekam (naravno) red kod svoje gin (kao i uvijek!!!), temeljita je, ali spora i uvijek u čekaonici budem 3 sata. 
    Btw, dobila sam nalaz ogtt (natašte 4.6, nakon 60 min 8.2, nakon 120 min 5.6). Vjerujem da je to ok... Dobila sam 14kg  Tko ce me utješiti da u zadnjem tromjesečju neću dobiti vise od 5??? 
    Pinkypik…Krevetić je presladak , kako koja svoj pripremi, moze nam i slikicu ubaciti...makar ja mislim da mi nećemo svoj bar do 12.mj...imamo malu sobu,  a valjda curka neće van prije Nove godine... 
    Shimmer, nisam jos komentirala tvoje božićno odijelce...Preslatko!
    Bilo bi fora da se nadjemo na nekom čaj/kolači partyju... Mislim da bi to bila prava okrugla zabava!

allegrazg
    29. Listopad 2015. 15:14

I ja gotova s pregledom.Sve je super,kaze doktorica da sumnja da bum rodila prije 39.tjedna,a nakon toga bumo vidjeli za inducirani zbog gestacijskog. Sad je jedna poznanica imala inducirani zbog toga isto u Vinogradskoj i rekla je da je sve proslo suprer.
    Jucy, mene nije slala na uzv, jer sam ga radila prije dva tjedna,pa opet pregled i uzv za dva tjedna.Jel tebi radila bris na streptokok?Meni nije...

Tyna24
    29. Listopad 2015. 15:35

allegra, zašto budu vidli za inducirani zbog šečera?
    pa meni je dijabetologica rekla da šečer nema veze s porodom,ako je ovak sve oke... da budem rodila prirodno bez induciranja ako nebude nikakvih komplikacija

Mrkvica2
    29. Listopad 2015. 15:53

Sonja mogu ti reci da ocito kile poslje 33-34tt idu nikako ili jako sporo jer evo kao sto vidis i ja i pepita od zadnjeg pregleda prakticki stagniramo s kilazom a sada smo u 37tt. Iako ja sam najvise kila dobivala negdje od 27-33/34tt. Po tri kile izmedu pregleda.. tu me doktor poceo spotati ali eto nista mijenjala nisam pa sada nije tako.

Shimmer jako se blize termini, i ja svako malo skicnem tablicu. Da vidim di ide koja od nas i kada su termini.. eto dillb nam je danas termin, pa uskoro i mi ostale krecemo kako si nabrojala 

Axia i pinky samo zovite za kolace opeglam i sto ne treba 

Allegra pa mozda ce ti napraviti na iducem pregledu? Ja sam tek danas radila a taman smo koji tj i pol- dva razlike.. ako ne spomene sljedeci put reci joj da nisi radila dosada pa ce ona napraviti.

Buffy i ines na vasem mjestu ja bih tek reagirala ako vidim da se u bebinom ritmu nesto dogada.. da nesto odstupa od normale. Bas mi je zao sto vas tako zajebavaju a bez ikakvih indikacija koliko sam shvatila.

Tyna24
    29. Listopad 2015. 16:33

mene ni kolači nebi natjerali na peglanje. joooj kak to mrzim opeglam ali samo ono što stvarno moram, inače me pegla ne vidi. a niti ja nju

Sonja8
    29. Listopad 2015. 16:35

Evo pregled je gotov...sad jos uzv čekam... Dr mi je rekla da je ogtt dobar, ali da pripazim na kg  Ah, znam i sama da sam puno dobila...
    Nadam se da ce i meni biti kako je Mrkvica rekla...samo bebina kilaža

Pinkypik
    29. Listopad 2015. 17:03

Sonja, bože, pa dobila si koliko tvojoj bebi treba. 
    Daj se ne sekiraj oko toga. Ti pazi da budeš zdrava i da ne pretjeruješ,pogotovo zbog šećera,ali svi su različiti i nije u brojevima stvar nego samo u tome da budemo zdravi i normalni. Ja bih rađe da mi par kg ostane za dojenje i snagu kasnije nego da me maleni cicavac cijelu pocica prvi dan.

Sonja8
    29. Listopad 2015. 17:30

Hvala pinkypink 
    Inače, na uzv sve super, curka ima oko kilu i po... Za 3 tjedna moram u TA na uzv.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.