Sta manje od 5 u 1 satu ili? Meni je receno da svaki put kad legnem i mirujem treba biti 5 pokreta najmanje
Pozdrav okruglice!
Ja čekam (naravno) red kod svoje gin (kao i uvijek!!!), temeljita je, ali spora i uvijek u čekaonici budem 3 sata.
Btw, dobila sam nalaz ogtt (natašte 4.6, nakon 60 min 8.2, nakon 120 min 5.6). Vjerujem da je to ok... Dobila sam 14kg Tko ce me utješiti da u zadnjem tromjesečju neću dobiti vise od 5???
Pinkypik…Krevetić je presladak , kako koja svoj pripremi, moze nam i slikicu ubaciti...makar ja mislim da mi nećemo svoj bar do 12.mj...imamo malu sobu, a valjda curka neće van prije Nove godine...
Shimmer, nisam jos komentirala tvoje božićno odijelce...Preslatko!
Bilo bi fora da se nadjemo na nekom čaj/kolači partyju... Mislim da bi to bila prava okrugla zabava!
I ja gotova s pregledom.Sve je super,kaze doktorica da sumnja da bum rodila prije 39.tjedna,a nakon toga bumo vidjeli za inducirani zbog gestacijskog. Sad je jedna poznanica imala inducirani zbog toga isto u Vinogradskoj i rekla je da je sve proslo suprer.
Jucy, mene nije slala na uzv, jer sam ga radila prije dva tjedna,pa opet pregled i uzv za dva tjedna.Jel tebi radila bris na streptokok?Meni nije...
allegra, zašto budu vidli za inducirani zbog šečera?
pa meni je dijabetologica rekla da šečer nema veze s porodom,ako je ovak sve oke... da budem rodila prirodno bez induciranja ako nebude nikakvih komplikacija
Sonja mogu ti reci da ocito kile poslje 33-34tt idu nikako ili jako sporo jer evo kao sto vidis i ja i pepita od zadnjeg pregleda prakticki stagniramo s kilazom a sada smo u 37tt. Iako ja sam najvise kila dobivala negdje od 27-33/34tt. Po tri kile izmedu pregleda.. tu me doktor poceo spotati ali eto nista mijenjala nisam pa sada nije tako.
Shimmer jako se blize termini, i ja svako malo skicnem tablicu. Da vidim di ide koja od nas i kada su termini.. eto dillb nam je danas termin, pa uskoro i mi ostale krecemo kako si nabrojala
Axia i pinky samo zovite za kolace opeglam i sto ne treba
Allegra pa mozda ce ti napraviti na iducem pregledu? Ja sam tek danas radila a taman smo koji tj i pol- dva razlike.. ako ne spomene sljedeci put reci joj da nisi radila dosada pa ce ona napraviti.
Buffy i ines na vasem mjestu ja bih tek reagirala ako vidim da se u bebinom ritmu nesto dogada.. da nesto odstupa od normale. Bas mi je zao sto vas tako zajebavaju a bez ikakvih indikacija koliko sam shvatila.
mene ni kolači nebi natjerali na peglanje. joooj kak to mrzim opeglam ali samo ono što stvarno moram, inače me pegla ne vidi. a niti ja nju
Evo pregled je gotov...sad jos uzv čekam... Dr mi je rekla da je ogtt dobar, ali da pripazim na kg Ah, znam i sama da sam puno dobila...
Nadam se da ce i meni biti kako je Mrkvica rekla...samo bebina kilaža
Sonja, bože, pa dobila si koliko tvojoj bebi treba.
Daj se ne sekiraj oko toga. Ti pazi da budeš zdrava i da ne pretjeruješ,pogotovo zbog šećera,ali svi su različiti i nije u brojevima stvar nego samo u tome da budemo zdravi i normalni. Ja bih rađe da mi par kg ostane za dojenje i snagu kasnije nego da me maleni cicavac cijelu pocica prvi dan.
Hvala pinkypink
Inače, na uzv sve super, curka ima oko kilu i po... Za 3 tjedna moram u TA na uzv.
Sortiraj odgovore
Najstariji