Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkypik
    20. Listopad 2015. 16:04

Eh,da,i nije bila plaća nego oko 3000kn.

axia
    20. Listopad 2015. 16:14

Lijep pozdrav novoj trudnici :)
    Nego, moze meni netko pojasnit to sa jos jednom placom? Uvijeti, kako, kad, zast??? Prvi put za to cujem...

20. Listopad 2015. 16:33

Pozdrav okruglice,...
    Tetka dobrodosla 😁
    Sonja8 ja sam isla to provjeravati,kada sam cula. Ali to uglavnom sljeduje onima kojima je to upisano u kolektivnom ugovoru,uglavnom negdije sam citala da to obicno dobijaju ovi u drzavnim sluzbama,ali to ne isplacuje hzzo nego poslodavac,...tako da za mene nista,nadam se da si ti bolje srece

Evo mi sa uvz-a ovog u 30 tt sto rade u bolnicinapredni smo za 2 tjedna,1500 g,40 cm. Jedino sto eto malac se odlucio sjesti umjesto dubiti na glavi,...na zadnjem pregledu kod gin 27 tt je bijo glavom na dolje,a danas na 29 je na zadak 😑

Sonja8
    20. Listopad 2015. 16:47

Pinkypik i Shimmer, hvala na informacijama. Vjerujem da i ja spadam u tu skupinu onih koji imaju pravo na tih 3000 (ako uspijem uzeti porodiljni na 28 dana prije poroda)...

axia
    20. Listopad 2015. 16:47

Aha, hvala na info... :) nisam ja te srece

BebaNana
    20. Listopad 2015. 16:54

Istina je sto se tice naknade da ovisi o kolektivnom ugovoru,a isplacuje se oko 3000kn za 90 Dana neprekidnog bolovanja. Kod mene je to islo automatski preko tajnistva,sto me razveselilo jer nisam imala pojma o tome..
    Ako niste sigurne nazovite svoje u obracun placa pa pitajte-ne kosta pitati

Anaheja
    20. Listopad 2015. 18:46

U mojoj firmi bi mi i uzeli placu da mogu, a ne da bi mi je dali jer sam na bolovanju. Gamad iskoristvacka. Cim sam rekla da sam trudna su mi rekli da mi nece produzit ugovor i odmah su mi skresali godisnji. A kaj je najgore, kad zavrsi porodiljni opet necu moc birat posao i opet cu radit za dzeparac jer treba placat racune... Gadi mi se sve.

visnjass
    20. Listopad 2015. 20:25

bas sam i ja zvala u petak racunovodstvo firme i pitala jel proslo tih 90 dana.. cak sam 9 dana presisala.. ali mislim da cu ja dobiti 2500 kn.. ajd i sindikat mi je dao 1000 tak da na kraju dođe placica

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.