Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaliV
    19. Listopad 2015. 23:50

Hehe pepita i ja sam cesto doma sama, muz na putu, tako da te razumijem 😄 ovo za slike je super ideja 👍🏼

Mrkvica2
    19. Listopad 2015. 23:51

Pepita znam kako ti je.. kako sam vecinu dana doma sama neznam sto bih od sebe. Sve si mislim kad citam tu po nasoj temi joj zeno de pusti da neko drugi nes kaze stalno visis tu  A nema ni toliko posla za raditi po doma hehe.

Sto se tice slikica ja sam za, ali nezz kako uploadati. Posto sam ja uvijek preko mobitela.

• buffy
    20. Listopad 2015. 09:03

Dobro jutro raspisane okruglice ... Prosle ste jako puno tema i puno je toga napisano i bio je gust citati uz jutarnju kavu ... Za steznik sam i ja mislila pitati vas sta mislite o tome, i sad cekam i ja da dodje u lidl...... Kontracepcija i mene muci jer me je stvarno strah da opet ostanem trudna u kratkom roku, a znam cura koje jesu, a ipak bi htjela dati prvenstveno tjelu priliku da se oporavi, isto tako bi htjela raditi jer nije ni financijska situacija bajna,a i radi same sebe jer mislim da cu izluditi bez ikakvog posla... .. Mi smo prakticirali prekinuti snosaj i funkcioniralo je odlicno, samo me sad strah nastaviti poslje odmah tako.. Pilule ne bi jer se ne zelim zezati s prorodnim hormonima u tijelu, tako da mi ostaju kondomi ili rikverc... 
    Razumijem svih kojima je dosadno samima jer sam i ja  u toj skupini, samo sto ja nista ne smijem ni pokuci radiiti osim brisati prasinu pa mi je jos vise dosadno, pa citam svasta po netu i nadam se da ce se netko javiti na klokanici 
    Evo i ja se sad malo raspisala....

Pepita2109
    20. Listopad 2015. 10:29

Dobro jutro okruglice jučer cijeli dan kiša danas nam eto sunca 
    šta se tiče slika, nažalost i ja sam baksuz za stavljanje jednom sam uspjela,a kako ne mogu se sjetiti
    samo znam da je preko ovoga http://tinypic.com/  a sad da li se može preko moba nemam pojma..
    Ja ću pokušati staviti malo kasnije 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

lady6
    20. Listopad 2015. 10:30

I ja uz jutarnju kavicu sama s vama...inace volim biti sama ali sad kad sam trudna nekako mi nije bas....do 5 svaki dan, ali dobro....Ugl. mi jucer na zadnjem pregledu kod gin.Velike smo obje...ja plus 16, a malena 2830g. Moja se isto nalazi tocno dolje kod lijevog kuka, ali nije spustena, tako kaze gin. Dakle, dobro je okrenuta ali jos se ni ne treba spustiti. Uzela mi bris za streptokok i sad sljedeci pregled u petrovu.

Mia007
    20. Listopad 2015. 10:30

Jutro svima!

Mrkvica, ja sam uzela crno-bijelu varijantu torbe, moja kolica će biti tamno roza, ciklama boja tako da mi je ta najviše pasala..Super mi je to što dobiješ set 5 u 1, a cijena je povoljna.

Sto se tiče steznika, i ja sam ga namjeravala nositi. Kakav je taj iz Lidla? Baš za trudnice?

Ja još trebam obaviti apoteku, tj. uzeti neke stvari i za bebu i za mene, više ne znam jeste pisale šta ste sve uzimale u apoteci? Ja sam mislila sterilne komprese za pupak, byvacin ili tyrasol, nosi nastavak za usisavač za ispuhivanje bebinog nosa, lanolinsku kremu, kremu za bebinu guzu, digitalni toplomjer ( još ne znam koji), paracetamol čepiće za temperaturu...

Od velikih stvari ovaj mjesec idemo po kolica napokon :) Neke dijelove ću dobiti, a neke kupiti - Peg perego book plus s

axia
    20. Listopad 2015. 10:42

dobro jutro, klokanice moje :) nadam se da je i kod vas lijepo. mene je ovo sunčeko nekako oraspoložilo, pa mi cijela kuća miriši na sredstva za čišćenje. imam u planu sve danas uglancat, jer sve više imam dojam da već sutra neću moć.
    jel se kojoj od vas dešava da, bez obzira na količinu aktivnosti u tom danu, poslije 5-6h navečer ste jednostavno izmoždene? ja recimo jučer i prekjučer se zbilja nisam pretrgla, sveki je skuhala, ja sam samo malo pegluckala, al navečer nemam snage popet se uz stepenice, totalna suprotnost jutru. ono-umorim se dok se u krevetu okrenem. doslovno bez zraka ostanem...

idem dalje rintat dok još imam elana :D

i da, sviđa mi se ideja sa slikicama :)

Pepita2109
    20. Listopad 2015. 10:45

lady moj dragi je sad na terenu 2 tjedna ali ajde bar će doći za vikend, meni ne pada teško ako sam sama,ali mi pada teško biti razdvojena od njega ( i to sada više nego ikada), a ovako kad sam sama, mogu u miru ljenčariti, i opuštati se uz muziku, jedino mi zna biti malo dosadno ali ok je to.. hehe
    A šta se tiče da ste velike obje ti ćeš se smanjiti kad buhtlica izađe,a nije ni ona nešto jako velika, biti će sigurno savršena beba onako ni sićušna ni velika 

mene čeka pregled i bris za tjedan dana, jedva čekam da vidim svoju mrvicu i da vidimo koliko smo narasli u 34tt smo bili 2300grama 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

axia
    20. Listopad 2015. 10:49

baš mi je drago čut da kod svih na pregledima sve ide ok i da bube rastu :)

mia, što se tiče ovih steznika koje sam ja koristila iz lidla - nisu konkretno za trudnice. ja sam se ipak odlučila zanjih jer su dovoljno čvrsti a opet udobni.

Mrkvica2
    20. Listopad 2015. 11:04

Mia uzmi u ljekarni i jednokratne gacice ako ih mislis uzimati.. ja bas jucer isla probati te mrezaste sto sam kupila i odusevljena sam. Gornji sav ide i sad preko pola trbuha i ne steze, kao bokserice su i fino su cvrste.. i preporucila bih da uzmete jednokratnih podloga bar par komada, ja ih mislim i pod sebe u bolnicu i doma eventualno. Malo me strah kakvo ce biti krvarenje pa za svaki slucaj..

Lady lijepo bome napreduje bebica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.