Dobro jutro svima, i kod nas napokon malo sunca, pa uživamo u kavici
Danas me čeka dosta peglanja i premještanje robe, ljetna van, zimska u ormar.
Lijepo je čuti da bebice fino napreduju, a kile će lako poslije otići
E da, jos sto se tice gacica tih ja sam uzela m velicinu, ali ako ste sire u butovima radije uzmite vece. Meni su ove malo knap.
Axia meni je tako oko 4-5 popodne vrijeme za odmor.. bas me sustigne onda i moram malo, tako da nisi jedina..
Probam i ja slikicu kasnije, mozda uspije.
Inace nisam odoljela, narucila sam 5 tetrica sarenih sa malog andela za sminku da imamo i stigle su a ja se rastopila hehehe.
Jutro pisalice.
Sto se tice polozaja bebe... jedino sto znam je da je okrenuta kako treba. A ovo kad kazem da je nisko, ne mislim na bebu da je nisko nego nisko nosim i stomak je nisko spram prve 2 trudnoce. A beba je na pravom mjestu. Ne pritisce dolje niti ista. Jos uvijek po rebrima dobivam
Super sto bebe rastu. Sad kad vi pricate o tezini moj bebac je onda sicusan hahaha a meni tezak.
Danas napokon ne pada kisa i svida mi se to.
I ako nekoga zanima, komplikacije su sjele (pbz)
Hej svima, malenima i malo većima!
I ja sam od ovih koji su sami svaki dan do 5 i moram mirovati,a nekako vrijeme prođe. Radim nešto malo. Pjevamo,surfamo,tipkamo nas dvoje i tak..moj Max voli 2 pjesmice,i na samo te 2 reagira i lupka a mama je onda vesela.
Danas mi je mama došla malo praviti društvo i počistiti. Tak da nisam sama! Napravila sam popise za shopping...dm,bubamara,ljekarna.
Jučer sam naručila ono za usisavanje nosića Ariana s Njuškala za 70 kn, a budem i toplomjer za uho i čelo za 100-120 kn. Tako da nemojte odmah to plaćati u ljekarni jer je tamo dosta skuplje.
Pitanje - zna li tko je li mi bolje biti na komplikacijama ili 45 dana prije poroda otvoriti porodiljni? Financijski naravno...
da, micka moja lijepo napreduje....stvarno jedva čekam da ju vidim i preživim porod....ja srećom ne moram mirovati, pa stalno nešto radim po doma, ali svejedno mi je dosadno samoj, no, uskoro se šogorica vraća pa ću imati društvo za kavicu....isto sam krepana oko 5,6....a ujutro ne mogu zbog kičme spavati....ali barem mi ovo sunce pomaže da se bolje osjećam....nadam se da i vi uživate u ovom danu i vaši bebači
ojla okruglice.
eto mene s pregleda. ipak me nisu potjerali iz TA, niti su išta komentirali. htio me doktor naručiti na kontrolu za 2 dan, a ja u čudu jer to ide tek poslije 40-og tjedna. tako da u subotu trebam otići u bolnicu na ctg. za prst sam prohodna i mekan je cerviks. bit će opasan napad na muža ovih dana.
čak sam i jednu trudnicu srela u busu, na putu do doma. simpatična cura, malo smo se zapričale i put se skratio.
Mala77777, postoje i položaji kojima se djetetu može napraviti malo više prostora u trbuhu kako bi mu se bilo lakše okrenuti u ispravan položaj. tipa, koljena na krevetu, laktovi na podu. ali to nikako ne smiješ izvoditi sama. ono što možeš je da si četveronoške na podu, glavom legneš na nadlanice i probaš prsima što bliže podu. to je isto jedan od položaja koje bebi daju dovoljno prostora za okretanje. iako, postoji mogućnost da se dijete okrene u pravilan položaj do kraja trudnoće. ja držim fige da se to dogodi spontano i što prije.
Dillb bas sam htjela pitati jesi napokon otisla u TA.. jesu radili uzv, kolika je beba? I za koju si se na kraju odlucila bolnicu?
Cure koje ste kupile, kako ste izabrale velicinu potkosulja za dojenje? Mislim se sutra uputiti pa neznam kako odabrati, prema velicini kao majcu ili? Iako je sada besmisleno probavati jer je trbuh ogroman
Cure koja god da je spomenula da ove vrece/mrezice za pranje sitnog vesa imaju blazena bila. Sve carapice, rukavice i kapice sam u njima oprala.. super su, a mislim da bi te mini carape sve pojela masina.
TA Petrova. tlak, težina, pišanje štapića, ctg i vag pregled. nema uzv. nisam ni očekivala više. osim možda dobar dan.
dillb znam 😊 nekada radim a i znam da jos postoji šansa ali nije mi Dr bas zvučala optimistično jer je rekla da razlog moze biti moj mali trbuh i količina plodne vode(normalna je,koliko treba biti ali nemam viska 😯) ma velim,ne zamaram se..cak bih mozda vise i htjela carski..mama mi je poslje mene i sestre cijela ispucala,naravno da su ju oba puta sivali ali je to opet sve popucalo...kaze da po mjesec dana nije mogla sjediti a sa sestrom je jedva izvukla živu glavu..😓 tako da mozda ipak bolje sekcija...znam da to nista ne mora značiti.jeste si kupile ulje za masažu međice?razocarala sam se kada sam vidila upute 😖😖 ja sam bila uvjerena da se to utrljava na vanjski dio 😖😖
Sortiraj odgovore
Najstariji