Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tyna24
    19. Listopad 2015. 19:55

mia super ti je torba! baš mi se sviđa...

mi uopče neznamo ako bi imali još koje dijete poslije.. glavno da je jedno... jer sa ovih jadnih plaća koje imamo, bolje da imamo jedno dijete pa mu možemo pružiti sve, a ne dvoje-troje pa da nemaju ništ...

tak da ja mislim da budem prešla na spiralu-mirenu poslije poroda.. pa ako se odlučimo za još koje dijete, uvijek se da izvaditi

Pepita2109
    19. Listopad 2015. 20:08

Tyna trenutno i ja tako razmišljam kao i ti,ali sam svjesna da sam premlada da bih donijela neku baš tako ozbiljnu odluku, ali i ja danas nešto cijelo vrijeme proučavam te spirale i čini mi se kao zgodan odabir.. zasad ću uživati u trudnoći još tih mjesec dana, poslije oporavka slijedi odlazak ginekologu pa ću sve ispitati 
    Mia torba je preedobraa 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    19. Listopad 2015. 20:16

Iillany hvala, mozda se vidimo. Javim kada su me narucili. Jesi ti popodne ili ujutro?

Mala7777 jel ti gin mozda spomenuo/la da bi mogli pokusati oni okrenuti bebu? Citala sam da se i to radi, izvana nekako, kao uspjeva u 60% slucajeva..

Mia skicala sam ju vec, stvarno je lijepa.. koju boju si narucila? Nasa su kolica crveno siva pa nemam pojma koje boje naruciti..

Sto se tice broja djece sigurna sam da necemo stati na jednom.. voljela bih da imamo troje ali vidjet cemo jos kakva ce biti situacija.. ne bih voljela da mi dijete odrasta samo, svoju sestru volim vise od icega i uvijek nam je bilo super i voljela bih da i moje tako odrasta.

Pinkypik
    19. Listopad 2015. 20:42

Hej okruglice! Vidim da sam ja među večernjim komentatorima.
    Ma uhvatili smo se mm i ja posla i počeli otvarati kutije s robicom i stvarima za bebu koje mi je šogi spakirala...mm je samo na kraju rekao - ja sam umoran,to ti s tvojim mamom sredi,ne znam odakle bih počeo 
    Ali eto,morala sam popis napraviti za sutra za ljekarnu,bubamaru i dm...
    Sretnik - uh..mene isto sve kao i MaliV sve stišče.Prije sam se plesom bavila,mislim da ću se na to opet osloniti i eto trbušnjaka  (nadam se)
    Kontracepcija...ha ha...da smo znali da smo neplodni koliko bi na kondomima uštedili do sad! A zadnjih 6 god. dok smo pokušavali smo super uštedili - za bebi opremu. Ukupno smo 12 god. skupa 
    Opet ja brbljava s dugim postom..sorry!

Mala77777
    19. Listopad 2015. 21:31

lillany thx jos jednom 😃 

Mrkvica2 To vanjsko okretanje mi je predložila privatna ginicka dok sam jos išla kod nje da imam kao mogućnost ,na Sv.Duhu to navodno rade 2 doktora...a zadnje dvije kontrole sam obavila u Merkuru u TA i spomenula sam to sadašnjoj ginicki i ona nije oduševljena s tim zahvatom..rekla je da ona to sebi ne bi radila jer moze doći do komplikacije (zapetljaj pupčane,eventualno neko nagnječenje bebe)i naravno da neću ići na to...ni meni to nije zvučalo na prvu bas super 😔 
    Sto se tiče kontracepcije ja bih prije svega probala prirodnu metodu ili krajnji slučaj kontracepcijske...pila sam ih davno na tri godine i nisam imala nikakve nuspojave..radije nego da si stavim nekakvo strano tijelo 😖

MaliV
    19. Listopad 2015. 22:26

Ajme mrkvica, meni je isto utrnuto, samo je meni izmedju sisa, malo nize.. Vec neko vrijeme skroz utrnut jedan dio koze velicine dlana, precudno 😳 tebi to isto traje, kad si primjetila?

Mrkvica2
    19. Listopad 2015. 22:40

Iillany dobro da znam, mislila sam da daju neko okvirno vrijeme. A ako je tako vjv cu i ja od jutra kampirati 

Mala77777 vidis nitko te komplikacije ne spominje.. dobro da ti je doktorica sve objasnila, makar mi je cudno kako za vrijeme zahvata ne kontroliraju bebu preko uzv.. nisam znala pa reko da pitam.

MaliV joj neznam ti tocno.. ima vec neko vrijeme. Primjetila sam kad sam se ceskala.. precudan osjecaj, ali mislim da je to normalno.. sve je turbo rastegnuto i misici i sve. Mozda je bas zato i meni i tebi na srednjem dijelu trbuha..

Pepita2109
    19. Listopad 2015. 23:30

Sama u kući + nesanica = dosadaaa!!!
    Malo sam pospremala,ali bolje da ne pretjerujem ovako kasno i još sama hahah.. 
    bilo bi fora kad bi stavile slikice svojih trbuščića?! šta kažete? 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.