Pozz,okruglice! Jos jedan kisni dan....ja danas popodne na pregled pa u shopping. Puno ste se raspisale...krstenje, krstit cu dijete al tek tamo negdje 5.mjesec. steznik, ne znam, mozda ga nabavim kad vidim situaciju nakon poroda. Ulosci, puno sam uzela, jer se bojim da cu obilno krvarit posto sam imala jako obilne i bolne menge. Kontracepcija, imam redovit cikluse, 9 godina smo se stitili prekinutim snosajem, pa mislim da cemo tako i dalje. Sto se tice prduckanja, bolje da se sakrijem, postala sam hodajuci tvor...mm povremeno samo nestane od mene...zgaravica, mislim da je to trenutno jedina stvar koju nemam i nadam se necu imati. Inace, leda me toliko rasturaju da cijelu noc nisam spavala. Eto, toliko o mom poduzem postu
Pozdrav okruglice
Moram priznati da do sada nisam razmišljala o kontracepciji, niti pilule ni spiralu ne planiram koristiti...a o ostalom, razmišljat ću poslije
Steznik sam kupila neki preko ebaya, za slučaj da mi treba jer nije bio skup, pa kao da ga poslije ne tražim...
Prduckanje? Hahahaha, nisam iznimka Sto bi i moj dragi mogao potvrditi!
Za disanje i psihičku pripremu za porod pripremamo se na trudnickim vježbama i mogu reci samo pozitivna iskustva o tome Kao da točno znam sta moram raditi, kako disati da nam bude lakše i kako prebroditi strah od poroda. U Dom zdravlja ćemo sl mjesec kako bi dragi dobio potvrdu da moze sa mnom u rađaonu, na ona njihova predavanja. A onda ćemo i na tehnike disanja zajedno (tamo gdje imam trudničke vježbe) kako bi se i muški upoznali s time sto konkretno trebaju raditi tijekom poroda kako bi nam olakšali! Mislim da ce nam to biti najkonkretnija edukacija.
Sonja koju si veličinu steznika uzela?
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
pepita, baš to... zato ja razmišljam o kontracepciji, jer mi nekak ne odgovara misliti jel pobjeglo ili nije za spiralu nemožeš biti premlada... uvjet je samo da jedanput prije rodiš... i to je to...
a pošto imam pcos, mislim da će mi se vratiti poslje poroda(daj bože da se ne vrati), pa mi je onda teško pratiti plodne dane i to kad mi je menga svakih 30-40 dana... a poslje poroda, žena je najplodnija, pa kakve sam sreće opet ću se dopisivati preko klokanice
a da šta se tiče spirale vidjeti ćemo malo me strah hahah
🙏👸👸🙏❤️
Cure, sto se tice policisticnih jajnika i neredovitih ciklusa... U toj prici sam i ja. Ali mi je frendica prije ponesto god preporucila evine kapi od subana. Pila sam ih po njihovim naputcima i od tada da kucam u drvo, menga dolazila po urici. Proguglajte si malo i probajte.
Ne preporucuje se koristiti ih za vrijeme dojenja, pa cu pricekat da taj period prodje i onda se bacam opet na kapi . I cisto da se zna, naletila sam nasumicno na masu cura koje su probale kapi i sve super zadovoljne. Ne reklamiram proizvod, samo vam ga preporucam jer je meni pomogao
Pepita, ovaj sam naručila: http://m.ebay.com/itm/Maternity-Wear-Support-Belt-Band-Pregnancy-Belly-Back-Brace-Relieve-Pain-/291551228587?nav=SEARCH
Nije po veličini, nego se na čičak stišće... Ne znam uopće ako je to taj steznik poslije trudnoće ili samo kao pomoć trudnicama... Možda netko drugi zna... Btw nisam ga nosila još.
Anaheja imam te kapi, eno ih u ormaru, počela sam ih piti par dana u 3mj, jer mi je test na 64dc pokazao -, a čula sam da potiču i M, i na kraju mi nešto govorilo da prestanem piti te kapi, i ja prestala hvala Bogu da jesam jer sam već tada bila T, a ne smiju se piti u T.. a sa druge strane i pomažu ženama da ostanu T heheh a to je opet rizik, jer eto na kondome sam alergična, a vadi ga van je stresna metoda onda kada ti nije svejedno, mislim nema nas moja mama osmero zato jer je željela hahaha tako da kondomi, spirala ili pilule..
🙏👸👸🙏❤️
Sonja to je pojas za trudnice nosila ga je moja susjeda koja je nisko nosila da joj drži trbuh..
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji