Mislim da cu steznik kupovati poslje poroda ili ga naruciti.. nisam pametna sada ni koju velicinu ni nista.
Sto se tice zastite ja tablete nisam pila nikad jer moje tablete za epi umanjuju ucinak pa nema smisla.. kondome smo rijetko koristili. Metoda vadi ga van je bila korisna 7 godina skoro pa mislim da cemo i nakon poroda tako.. drugu bebicu smo mislili u razmaku od dvije god, a kada odlucimo da je dosta djece mislim da cu podvezati jajnike.. proucavala sam to malo i mislim da ce tako i biti. Spiralu ni ja nebi preporucila jer isto znam zenu koja je ostala trudna unatoc njoj..
Sto se kontracepcije tice. Kada smo mm i ja bili na onom tecaju pred brak u crkvi jedna jako simpaticna doktorica nam je objasnjavala billingsovu metodu. Ja sam uvijek imala neredovite cikluse ali kada sam pocela po toj metodi pratiti desavanja odjednom sam u dan znala kad cu dobiti. Ja sam je doduse koristila da bi ostala trudna i nisam sigurna da bi se samo na nju oslonila za kontracepciju ali mislim da je zanimljivi stivo.
bok okruglice imrvice:D
raspisale ste se, pa ću se nadovezati samo na temu steznika- koristila sam prije T lidlove steznije (stezni bodi koji se kopča među nogama, stezne duboke gačice i samo stezni pojas) i zaista mogu preporučiti. imaju gačice i pojas imaju silikonske trakice po rubovima pa se ne rolaju, nisu neudobni i praktični su. bodi mi je inače odlična stvar po zimi jerse ne izvlači pa su leđa uvijek pokrivena. i neznam tko je pitao-ja uvijek ispod njih nosim i svoje gačice, jer njih perem na 30°C. i nisu preskupi, zna ih se nać na akcijama...
Iilany billingsovu su i nama spominjali na tecaju takoder.. sad neznam koliko je bas pouzdano a i ja sam malo lijena za to
A ovo za trbuh, tako je i meni prije negdje mjesec dana, doslovno u dan.. kad sam se gledala u ogledalo nisam mogla doci sebi. Kasnije mi je i doktor rekao da je bas nisko, da joj je lice tocno dolje kod stidne kosti.. blizi nam se dan d, samo nek se spustaju bebaci
Axia hvala, sad mi je jasnije.. ja sam mislila da se nosi kao bez pa reko kako se to isplati..
a vjerojatno ih netko nosi i tako, meni osobno nekako je prihvatljivije ipak imati gaice ispod :D
Kontracepcija... Dobro pitanje... Mi smo prije trunoce pratili plodne dane, funkcioniralo je 2, 5 godine . A onda odjednom nema menge
. Hahahhahah
Tako da mislim da cemo poslije nastavit sa tehnikom vadi ga van... Nije mi do pilula, kondoma niti icega drugog...
Lillany koliko ste platili taj krevetić sta se montira na krevet?i jel ima izbora u lesninu?i ja bih to mozda uzela jer mi se ne da krevetić iz djecije sobice dovlacit u spavaću...a vjerujem da ce mi biti koristan! Moj mali se izgleda ne bude okrenuo (sutra 35tt) i vec sam se pomirila u glavi da idem na dogovoreni carski i da to nije smak svijeta i s obzirom da sam veliki control freak mozda i bolje za mene jer ce tako biti najmanje prostora za moguće komplikacije 😏
Pokušavala sam naći kako odabrati veličinu steznika,ali nigdje ne mogu naći..
a o kontracepciji ću razgovarati sa ginekologom tamo na prvoj kontroli nakon poroda i vidjeti za savjet, jer voljela bih imati opuštene odnose nakon što rodim bez da mislim je li pobjeglo ili nije hahah
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji