Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    visnjass
    24. Lipanj 2015. 15:09

Pepita i ja idem uskoro na more ali ne vjerujem da ću se kupati kad mi je stalno zima 😔 
    A tek more bbbbrrrrrr ne znam kaj ću raditi na moru 2 tjedna 😞

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Tyna24
    24. Lipanj 2015. 15:23

e sad ste me sjetile, dali je uopče nama trudnicama preporučljivo ići na more? mi smo rezervirali, a sad s kim god razgovaram, govore mi da to nije pametno ,bolje da nejdemo

po jednoj strani piše da je najbolje plivanje u trudnoći, po drugoj strani mi govore da nije zdravo jer se kao možeš otvoriti malo, i možeš dobiti trudove??

• mama@
    24. Lipanj 2015. 16:34

Evo ja bila kod zamjenskog gin vezano za nalaz urina i na kraju kaze da niti mu je za dati antibiotik niti za ne dati. U glavnom nalaz nije tako los kao sto sam si zamislila. Prepisao mi je antibiotik i rekao da pijem caj od bridnice. Posto znam da u filter caju nema skoro nista brisnice... kupim si brusnicu plod koju natapam i popijem taj caj a ploj pojedem 
    Ja vec osjecam da teze lijezem na stomak. Nije da ne mogu ali osjetim da je drukcije. Jedva cekam uzv 

lady6
    24. Lipanj 2015. 20:57

Meni je moja gin.rekla da slobodno mogu na more...mislim da je ok dok ti je sve u redu s trudnocom

shimmer
    24. Lipanj 2015. 21:00

ja sam se ove godine već kupala, more je ujutro bilo hladnije, ali ne za neizdržat.
    ulazila sam polakše kao i kad nisam trudna.
    popodne milina.

ići ćemo krajem srpnja opet i kupat ću se milijun posto 
    a u rujnu planiramo otputovati na babymoon, ako uspije muž iskombinirati ostatke godišnjeg.
    i ići ćemo negdje gdje je još toplo tada, grčka ili nešto slično. radi kupanja, naravno 

odbijam živjeti pod staklenim zvonom jer sam trudna i bapske priče ignoriram.
    savjetujem se samo s doktoricom.

(samo da dodam, ja sam upozorena da ove godine, s obzirom da sam trudna,
    ne idem ljetovati na otok, jer je odvojen od kopna, pa ne daj bože nešto se zakomplicira.
    ja kažem da ima helikoptera i da se nikad nisam vozila u jednom pa taman )

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

visnjass
    24. Lipanj 2015. 21:11

shimmer super mi je tvoja pozitiva i ja sam odlučila ne živjeti pod staklenim zvonom nakon što sam jednu večer pojela paštetu a drugi dan pročitala da je pašteta trudnicama strogo zabranjena.. ma ajte u pm, po tome svemu ne bi bilo ni beba ni života ni ničega, jasno da se treba paziti ali život pod staklenim zvonom nema smisla

Pepita2109
    24. Lipanj 2015. 21:49

Tyna24 meni je ginekolog rekao da slobodno smijem, jedino da čim izađem iz vode naravno presvući se u suho.. 
    mama tako je danas i meni moj ginekolog rekao da i nije i je za antibiotik jer kao nije ništa strašno,ali mi je ipak dao neke od 500mg i rekao da pijem čaj od brusnice... s tim da ću ja ni lgg jogurte uz antibiotik.. ma sve je to ok.. jer ne može biti nešto loše ako nema bolova, peckanja, svrbeža, čudnog iscjedka i taaako tih pojava..
    Shimmer slažem se s tobom tako i meni moja svekrva govori da ne smijem puno hodati, ne smijem popiti kakao jer se rađaju bakterije, ma 1000 stvari ne smijem najbolje da legnem do kraja trudnoće, znam da mi želi dobro i olakšati,ali radi od trudnoće bolest..

Mene danas opako pere žgaravica hehe

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

visnjass
    24. Lipanj 2015. 22:02

Pepita meni moja svekrva rekla da se ne diram po tjelu kad nešto zaželim jesti.. ja popizdila a ona se uvrijedila zato kaj ne vjerujem u te banke priče.. rekla joj; pa kaj se sve trudnicama jede kroz 9 mjeseci pa da je do toga sve bebe bi se rađale šarene ko pisanice.. ne vjerujem u to ali dovoljno da me zbedira 😠

• buffy
    24. Lipanj 2015. 22:37

Meni je za sad more zabranjeno radi e coli, nadam se ne jos dugo jer se zelim kupati  za to nikoga ne slusam. Takodjer bi i putovat htjela al nikako se ja i dragi ne mozemo uskladit,a takodjer ne znam koje prijevozno sredstvo bi bilo najbolje  za te zelje ja im se nasmijem jer meni to naprosto nema nikavog smisla i odbijam takve stvari niti slusat... jedem takodjer svasta..evo za pastetu tek sad cujem, ne jedem ih cesto pa mislim da nije neki problem... joj caj od brusnice mi je odvratan i popila sam jednu kutiju i nikako u apoteku po drugu a to znam da moram...

Pepita2109
    24. Lipanj 2015. 22:51

visnjass ma pretjeruju ljudi, eto meni je danas ginekolog rekao jedino da malo više odmaram i da usporim tempo i da radije legnem nego da sjednem, pa samo svima kažem ok sam, sve je u redu jer ne želim da od mene naprave bolesnicu, ionako ništa teško ne radim... ne volim kad mi se netko petlja ako ne zatražim savjet ili pomoć...

buffy iskreno sumnjam da ću se i ja kupati, kakve sam sreće biti će kiše hahah ali se nadam da ću se uspjeti posunčati i bar nakratko bućnuti nisam bila u moru već 3 godine ako ne i više

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.