Sretno svim curama s poteskocama, al sve cemo to zaboraviti kad se rodi nase zlato....meni su srecom i krv i urin bili ok....za otkucaje mi nikad nije rekla zapravo koliki su mi ali mislim da cu kupiti tlakomjer neki za doma cisto da mogu pratit....pepita rekli su ti da moze masaza leda? Ja sam prije redovito isla jer mi je to jedino pomoglo...sad se bojim iako znam da postoje posebne masaze za trudnice
Ja danas idem po nalaz urinokulture..... ja inace imam od malih nogu e.coli.... tako da ak mi je ovaj vidio na urinu povecani leukociti vjerojatno bu tako i na nalazu pisalo.... a sve je bilo super rjesila sam je se prije trudnoce ali eto probudi se glupaca..... morat cu pitat doktora za neki drugi caj osim brusnice... jucer sam ga pila i nikako mi nije sjeo morala sam povratit... fuuuuuj :/
joj cure, držim fige da se što prije riješite beštija, puj puj
a kako vam je to otkriveno?
ja sam samo jednom vadila krv, skroz na početku.
leukociti su bili mrvicu povišeni što je doktorica rekla da je normalno u trudnoći,
a još sam i noć prije vađenja krvi povraćala tri puta.
mokraću mi pregledava pomoću onog štapića na svakom pregledu.
doduše, dva mjeseca prije nego sam zatrudnila sam napravila briseve i papu i sve je bilo uredno
pa barem malo mira. iako znam da će se to još jednom kontrolirati tokom trudnoće.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Leukociti normalna vrijednost (3.4-9.7) meni su 11.7 a doktor mi je rekao da čak do 15 su normalni leukociti u trudnoći tako da zbog toga ne morate brinuti ☺
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Meni pise na nalazu neka bakterija enterococcus sp... citam da je neszo slicno ko e.coli... i to >10 na 5 idem ginekologu sigurno ce mi dati antibiotik..... jebene bestije grrrr
Eto mene od mog ginekologa odnijela mu nalaze moji leukociti su 15,8 s tim da sam malo prehlađena već danima ja sam mu to rekla, i nema bakterije ni išta slično samo neka upala,ali mi je dao antibiotik i rekao da pijem puno čaja od brusnice.. a meni je fuj nezašećeren :/
i redovna kontrola po starom 30.06. u 17:45 :) sad sam jučer vidjela svog bebača pa sam i mirnija.. u petak idemo na more i rekao ginekolog da se mogu kupati pod uvjetom da se odmah po izlazu iz vode preskinem u suho..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
btw je li zna koja da li se smije soda bikarbona piti u trudnoći, ja sam je pila zadnja dva puta paralelno sa antibioticima i izbjegla pojavu gljivica
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Evo meni doktor veli nista strasno bitno da nije e.coli.... dobila antibiotike pa kad popijem opet urinokultura
Sortiraj odgovore
Najstariji