shImmer, nasmijala si me meni bezveze zvuči visoki pulsevi, to me podsječa na visok tlak koji hvala Bogu nemam
a kako god, ima ih previše
Mene je bilo nastavilo boljeti pa sam otišla svome doktoru, pa me poslao za Split na detaljniju obradu.. uzv je u redu i beba u redu, osim mog doktora pregledalo me još dvoje, tako da su me pošteno ispipali.. na kraju vadila krv i mokraću.. bolovi u trbuhu kao i današnja stolica razlog su širenja maternice, i naravno spomenula sam mu i zatezanje i onu kvrgu koja se pojavi pa nestane rekao je da to nije beba, nego grč, i da je u tom trenu bitno da se tijelo opusti, i rekla mu za bolove u leđima tj sam je to sve pitao i spomenuo je voltaren tablete da uzimam tri dana da malo sve to popusti, ali ja ću radije čaj od kamilice i masiranje trbuha i leđa.. i to je to malo opuštanja..
i da leukociti mi povišeni i sutra moram svom ginekologu da mi prepiše antibiotik..
lady ja iskreno osjećaj koji imam nikako ne mogu usporediti sa crijevima, ni kruljenjem, nego baš leptirićima, ribicama i tako to, nježni lagani dodir koji jedva osjetim..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
ja isto nešto čudno osjećam po trbuhu sad mi je gotov 16 tjedan , al ne znam mislim da ih još ne mogu prepoznati... :)
meni je probava bila grozna negdi 2-3 mjesec, dok sad mi je proša 4 mjesec i lagano ulazim u 5 probava mi se skroz poboljšala.... ( kad sam imala problema sa probavom pila bih donat i jogurt )
u petak idem na ultrazvuk u 1 ( nakon 4 tjedna , ne mogu dočekattiiii ) .. nadajmo se da beba neće guzu okrenuti :)
Evo i mene s novostima. Nisu nesto lijepe ali vidim da i pepita ima slicno.
Prosli sam tj dala urin na mikrobiologiju i danas pokupim nalaz kad li lijepo pise:porasle kolonije e.coli i leukociti ppviseni. No krasno. Citam i vidim da ta e.coli nece da ode vecinom. Sutra odem do gin po recept za neki antibiotik. Bas sam slavno krenula
Vekyveee sretno na uzv u petak. Samo da beba ne bude sramezljiva i nek pokaze cime raspolaze
Pozdrav cure..rapsisale ste se u zadnje vrijeme tako do zadnje stranice sam neke stvari vec zaboravila ... pepita nadam se da ce sad sve biti u redu..ja sam imala povisene leukocite pa su mi e coli nasli pa sam sad bila na antibioticima
...
u zadnje vrojeme su i mene pocela ledja dole bolit ucestalije nego inace,a svaki dan se trudim setat bar malo..sad cu pogledati te vjezbe na youtubu.
Osjecaj jos ne znam prepoznat..nekad se desi kao da nesto osjetim al sam zbunjena pa ne znam dal su crijeva ili beba puno pozdrava svima
cure dobro jutro :))
evo mene opet nakon nekog vremena... i da, ja sam najmlađa čini mi se hahaha 21 godina, skoro 22 kad rodim.. a sta cu sad :D 3.godinu faksa upisujem iza ljeta, doc ce sve to na svoje..
sto se tice E.COLI, ja sam je imala u pocetku trudnoce i Ureaplasmu.. pila sam Sumamed i Novocef, e.coli mi je prosla, ureaplasma mi se smanjila na manje od 10 na 3, a to kaze doktorica se ne lijeci nego prati. piti punooo vode, mokriti cin osjetite potrebu i ne jesti previse slatkog jer se ona hrani secerom. i rijesit cete se bestije! :D
meni je danas pregled.. jedva cekam. jakooo sam nestrpljiva da pitam doktoicu jesu li ti grcevi i probadanja normalni.. i da vidim bebicu koliko je napredovala u mjesec dana.. pitat cu i spol danas, 17.tjedan je, možda se bude vidilo.. ali najbitnije mi je da je sve ok sa bebicom i tim grcevima jer se ja odma prepadnen jao mozda sam se otvorila i slicno, a ionako sam odlezala 2 mj zbog hematoma, nebi bas to htjela opet...ali imam neki dobar osjecaj da je sve u redu... ne otvara se bas tako lako hhh
🙎🏼30 oligotheratozoospermija
🙎♀️29 AMH 99-155 (varira) , PCOS
2015.spontana trudnoća; CR; krvarenje, infekcija reza
2/2022 ICSI ➡️ Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl ➡️ 40 folikula, 16 js, 3 oplođene, 2 🐧🐧 (ET odgođen zbog OHSS)
4/2022 FET ➡️ Estrofem, Utrogestan ➡️ 4.04. vracena 2 🐧🐧 ; beta HCG 0.1 ❌️
10/22 ICSI ➡️ Gonal 100, zatim 150, Cetrotide, Decapeptyl, Ovitrelle
➡️ 40 folikula, 15 js, 2 oplođene, OHSS, embriji stali s razvojem, 0 transfera
09/2023 ICSI ➡️ Supercur sprej, Ovaleap
Svim curama koje imaju neki problem zelim da ga sto prije rijese i nastave uzivati u trudnoci
Tyna24 pa jel ti mozda doktor spomenuo kakvu daljnju obradu radi tog pulsa ili?
Pepita super sto si sve uspjela jos pitati, ali slazem se stobom da bi radije izbjegavala voltarene.. nadam se da ce tebi sve biti bolje nakon te doze antibiotika..
Shimmer ma bolje je popiti terapiju nego ostaviti to nerjeseno.. sigurnije je za bebu, znam jer i sama svaki dan pijem tablete..
Mama drzim fige da sto prije uspijes rijesiti tu bestiju..
Vekyvee drzim fige da sve bude okej na pregledu i da se bebica pokaze😊
Mali_misic drzim fige da sve bude okej na pregledu.. pa ako bebica bude htjela suradivati spol bi sada vec trebala vidjeti. Ja bi isto trebala upisati trecu god faksa, ali mislim da cu ovu koja dolazi upisati mirovanje.. predavanja su obavezna a po cijele dane bi trebala biti na faksu sto neznam kako bi izvela s bebicom..
Sortiraj odgovore
Najstariji