ja cijelo vrijeme pregledavam i brojim sve što imam kupljeno, nemam pojma kolko mi je čega dosta od bodija, hlačica,majci, a još me više izluđuje to da neznam koju veličinu nek kupujem. 50 imam 3 komada bodija(oni deblji), komplet hlačica i majice i nemam pojma dal bude mi još trebalo pošto neznam kakva bude bebica...
kaj ste vi najviše kupovale? od veličine 62?
evo i mene.vrijeme je baš ljigavo, samo za papati i spavati.
ja isto sad već paničarim jel čemo sve stići, trebam torbu složiti,razvrstati robicu...počella sam jako brljaviti s elevitom...jedan dan ga popijem,dva ne i tak..jel još neko tak nemaran?
to i mene zanima.... koju veličinu pripremiti za izlazak iz bolnice? ovog drugog imam svega more, mislim da neću sve pripremati....mislim, neće stići sve to obuć ... pripremit ću oko 10 kom od svakog broja do 68 za početak, pa kasnije dalje...
Tyna ja sam već tu napisala koliko čega imam,ali sad to naći uhh, uglavnom najviše imam 62vel, i to bodija i odjelca, hlačica i majčica nešto slabo, i imam dosta onih štramplica... neki dan mi teta poslala tu manju robicu da imam,ali sve je kratkih rukava, tako da je bezveze slala, tj ne znam zašto je uopće slala, najmanje imam vel 50 i sumnjam da mi treba više.. a sad kako će biti velika ja sam bila velika toliko da mi je i 50vel bila velika hahah..
stric mi je rekao poslati još robice pa sam još na čekanju da u konačnici vidim šta imam
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
ma, ja se tješim da će nam se to sve nekako posložiti.... ja se evo opirem želji da krenem peglat pelene...da makar jednu kvačicu stavim na onaj popis :) očajnički trebam kvačice
axia razumijem te, mene ubija jer sam ja inače organizirana i da vozim ne bih čekala na dragog,a ovako sam osuđena na njega a on voli sve u zadnji čas, a meni popis stoji i žudi za ljubičastim kvačicama..
🙏👸👸🙏❤️
da, zato niti ne mislim više kupovati vel. 50, to što imam pripremljeno je više za prvu silu, al mislim da je lakše oblačiti malo veču veličinu,npr 56..
iskreno, pogledam na jednu stranicu, pa drugu, treću... svi pišu da treba imati 10 bodija, ovo ono...ali nitko ne napiše koje veličine treba to imati... i zbog toga sam več stvarno zbunjena
strah me da nebudem imala premalo robice, a opet kupovati bezveze previše, isto nema smisla...
joooooj, vidi se da kako vrijeme ide, tako je počela lagana panika
axia, ja sam pripremila za izlazak iz bolnice veličinu 56... ako bude i prevelika malo, neka... bolje veliko nego premalo
Tyna i mene je zbunjivalo zato sam ja napisala šta imam da vidi neka iskusna, pa mi mama rekla da je skroz dovoljno,ali eto jedino da ja probam naći svoj popis..
jer je i mene trta da ne bude premalo robice hehe
🙏👸👸🙏❤️
50veličina
2odjelca
2bodybenkice
56veličina
3hlače
5bodija dugi rukav
1 body benkica
5 odjelca
62 vel
2hlače
2majice
5body dugi rukav
2body kratki
5 odjelca
imam i 68,74 i 80 ponešto,ali sada ono najnužnije..
i iskreno čini mi se premalo, puno premalo, jer beba rijetko kaki koliko puta prijeđe preko, ili se zbljucka i svašta ajoooj.. a eto nisam nabavljala jer mi bila obećana robica, dosta nje i na kraju dobila šipak.. i šta sad.. jedino tražiti lot na njuškalu hmmmm
🙏👸👸🙏❤️
pepita, imaš na faceu stranicu "mame i limači-zamjena" i tu ima zbilja dosta lotova male robice, samo što je u pitanju zamjena, a ne prodaja....
Sortiraj odgovore
Najstariji