Za presvlacenje navecer i mene zanima a pupak jos nisam shvatila sta mi treba, a tecaj jos nije poceo tako da mi je samo klokanica izvor informacija
Tyna odbrojavam točnije još 44 dana
axia za šta ti treba pomoć? moja mama je koristila samo bivacin prašak i te gaze, a sad izmišljaju 100 stvari
Mrkvica vjeruj mi osjetiti ćeš kad ponjuškaš hahaha i hvala na informaciji za sljezov korjen
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
S tim da su prije pupkići bili zavezani u te neke gaze i tako pričvrćeni a sada se spominju neke kvačice
🙏👸👸🙏❤️
ja si sada naručila preko e baya snapi kopče za tetre pelene weeeee sada sam ko malo dijete hahah
🙏👸👸🙏❤️
Cure iskreno kada vidim kolika strka je jos sa friskim mamama na jesenskim bebama uhvati me strah.. stvarno mi izgleda kao da sami problemi odnekud iskacu, te dojenje, te spavanje, te oporavak od poroda. Uff
Mrkvica ali isto tako kažu da bi im bilo draže da su bile spremne na to sve, jer ono svi znamo kako se to prikazuje na filmovima mama blista, beba spava i sve 5, stvarnost je drugačija, i naravno i mene je strah svega toga čak i više nego poroda,ali ipak mi sad čitajući njih znamo da nije sve kao u filmu i da treba vremena da se beba i mama upoznaju i uspostave vezu i neki ritam, možda bi i njima bilo lakše da im je netko otvoreno sve rekao o osjećajima, strahovima, i o stvarima kakve one zaista jesu
🙏👸👸🙏❤️
za izbor pp i covera... al ove tete sa zmajčice su tak dobre, da su mi sve objasnile, narudžba je odrađena :D
axia ajde super drago mi je tako je meni Dolisa teta šivalica sve detaljno objasnila šta me zanimalo imala pitanja toliko da mi je bilo žao što ju gnjavim i iako mi je objasnila sve o svim pelenama ja sam se odlučila samo za covere i tetre
i stvarno su super te tete
🙏👸👸🙏❤️
ja ću kombinirati tetre i os pelene, tj dat ću sve od sebe da tako bude.... definitivno mislimd a je bolje za malecku to nego jp, a nije mi ih problem oprati :)
axia a koje os pelene cover ili neke druge platnene pelene split, pocket, fitted haha ako sam dobro upamtila? Ja sam si uzela 3 covera S vel jer bolje legnu uz nogice i one su od 2-5kg, a One Size (OS) cover na dalje i njih sam 3 za sad, poslije ću naručivati povremeno koji mi se bude svidio, tako da za prvu ruku imam 6 covera a to mi je dosta za početak ma da super su i zdrave,ali moram priznati da je kod mene ulogu igrala više ušteda i to da si neću na kraju mjeseca misliti hoću imati pelene i jesu li na akciji i gdje hahaha
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji