Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    axia
    11. Listopad 2015. 16:46

uzela sam 5+1 (skcija) split od velura, i 2 covera os... našla sam i 5 pp i covera u robici što sam dobila od sestara... tako da mislim da sam pokrivena za početak... lako kasnije naručim....   (da mi dragog srčani ne drapi, i ovo sam iskamčila "za rođendan")
    a za početak, ako mi os nebi odgvarale, koristit ću tetre s coverima...

Pepita2109
    11. Listopad 2015. 17:30

mama to mogu u bilo kojem dućanu kupiti? ili??

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    11. Listopad 2015. 17:33

Sto se tice prvijanja po noci... ja nisam imala obicaj dirati dok se nitko ne buni. Ako je ukakano cuje se  i to posteno i osjeti se vecinom. Znat cete. Ali boze mili, ako se beba ukaka dok vi spavate ne morate navijati sat da bi pogledali pod guzu 

Pepita pa logicno da ti je otvorio. Sad vidim da ti na crti pise 44 dana do termina. Bila si na komplikacijama i porodiljnji ide 45 dana prije termina. Zar vec toliko ? Waaaaa 
    Sjecam se kad smo se bodrile na pokusajima a gle ovo.
    Sretno ti draga bilo

Pepita2109
    11. Listopad 2015. 17:41

mama da hehe, kao da smo jučer živčanile na naše glupe cikluse i ludu M koja nas zajebava,a vidi nas sad hehe, još nam samo fale dulcinela i almS ali tko zna šta je sa njima, nadam se da je sve u redu i da su i one u pripremama  ovako kad si kažem ma ima još 6tjedana (čini mi se puno) a ono kad pogledam to je mjesec i po, 44 dana, ajmeee euforija  me hvata

a za sjemenke hvala baš ću pogledati 

🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    11. Listopad 2015. 17:44

Da zbikja... ne znam sto je s dulcinelom i alms. Cesto ih se sjetim ali nikako ih nema.
    Nadam se da se samo pripremaju kao i mi i da je sve okej.

Za caj ti mogu osobno garantirati jer mene je spasio

Pepita2109
    11. Listopad 2015. 17:48

mama i ja se nadam sjetim ih se i ja često..

ma ja ću ga krenuti piti čim dođem iz bolnice 

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.