Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    axia
    11. Listopad 2015. 12:57

shimmer, neka tvog shizofreničnog posta, barem se tješim da nisam jedina u tom stadiju živaca :D vidim da nas to sve puca :D al ovaj forum mi je super terapija, ev se izjadam, em vidim u kojem ste vi stadiju priprema pa me potaknete na štošta, em me podsjetite na sve što bih inače zaboravila... :D hvala vam :*

Pepita2109
    11. Listopad 2015. 12:59

shimmer dan sam puna bisera nema šta hahahah

ja ću nadaaaam se ovaj tjedan krenuti sa pranjem robice, dok se ona posuši taman ormar stigne hahaha, a i možda uspijem nagovoriti dragog da se zaletimo po tu jednu vreću za spremanje robe.. ali prije svega ću perilicu rublja oprati, jer mi je svekrva rekla da u 20god ona to nije nijednom.. malo na prazno da se vrti sa sodom i octom da se sve dezinficira 

držim ti fige da će te pustiti laganini da pomalo završiš pa da uživaš..

šta se tiče motanja, ako je ukakana svakako premotati,ako upiškina samo dobila sam neke savjete ako se beba ne buni da je se ne dira.. a sad nemam pojma

Moj porodijni je započeo današnjim danom (ne znam kojom logikom tako je rekao ginekolog) a otvoriti će mi ga u utorak kada dođem na kontrolu

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    11. Listopad 2015. 13:01

axia slažem se sa tobom, ma da mi nema foruma ja bih završila u ludnici hahah nadam se da nastavljamo druženje kada stignu i naši smotuljci 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

axia
    11. Listopad 2015. 13:04

i ja se iskreno nadam, mislim da ću onda imat još više pitanja i nedoumica :D a i čisto da sjednemo ped ekrane sa kavicom/čajem u rukama :D

axia
    11. Listopad 2015. 13:32

sonja8, hvala za info o zmajčicama :D zbilja su super, samo da mi se javei narudžba je riješena :D, ok, i dok skužim što bi točno trebala uzet xD smijete mi pomoć :P

Mrkvica2
    11. Listopad 2015. 13:38

A kako da ja znam jel beba pokakana po noci? Okej ima nekog smisla iza dojenja pogledati ili posnjofati guzu. Jedino mi se to logicno cini.

Sad kad je shimmer spomenula pupak bas, jel treba uzeti te mrezice da drze kompresu ili kako, zbunjuje me to bas.

axia
    11. Listopad 2015. 13:41

nama su na tečaju rekli da su komprese i prašak dovoljne

Mrkvica2
    11. Listopad 2015. 13:41

Moj prijedlog za dodati na popis je sljezov korjen, isto ima u ljekarnama a korisno je za prehladice.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.