Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    11. Listopad 2015. 11:50

Sonja imaš njen link?
    Ma radim ja te kegelove već duže neovisno o trudnoći, radim ih dok piškim i tijekom odnosa, ali kad se mala istegne po mjehuru nema te vježbe koja će mi pomoći 
    Mrkvica pa da baš to hahaha 
    Moj krevetić je sastavljen,ali je madrac u najlonu i posteljina nije oprana ahahah
    A moj je gejmer pa onda kad krene još 10min da ubije bossa, to se oduži na par sati i ne da mi se sat vremena prije kraja radnog vremena ići u bilokakav šoping, već imam scenarij ja u trudovima samo što se ne porodim a on čekaj da ubijem bossa hahaha imam fobije od te rečenice hahaha

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Anaheja
    11. Listopad 2015. 11:55

Moram priznat da se moj dragi nije pretjerano bunio kada sam govorila da se moramo pocet pripremat. Sad je samo problem da bi trebali dokupit stvari koje nam fale, i za bebu i za mene, a za to bi mi trebalo nekih 1000 kn koje nemam. I nemam ih odakle izvuc... Ako od naknade otrgnem 300 kn sa 500 nas ne mogu prehranit cijeli mj...
    Sto vise razmisljam o tome to sam zivcanija... Otresam se na dragog a nije to bas zasluzio... Cak je i danas pospremio sav svoj alat i serafe po stanu, je da mu to govorim vec 2 mj, ali sve da me odobrovolji 

Najvise me muci to sto smo za tjedan dana kumovi na svadbi, i za to smo odvojili lovu jos i prije nego sam zatrudnila... Ali da nema te svadbe, imali bi love za sve kaj nam treba... Totalno u krivo vrijeme... 

• buffy
    11. Listopad 2015. 11:57

Pepita bas sam se nasmijala sad za dobar dan  evo i beba se pocela vrtiti odmah 
    A moj je suprotnost, mislim da ce bez mene u rodiliste krenuti kad kazem trudovi 

• mama@
    11. Listopad 2015. 12:05

Hej cure.
    Sto se tice caja pocinje se piti odmah 1-2tjedna nakon poroda i pije se do kraja 3mj.
    Ako se cekaju grcevi onda djelovanje traje 2-3 dana , a zasto da beba place . Barem ja tako razmisljam.

Kod nas ima biljna ljekarna ali ima i kaufland i obicne ljekarne. Jedino sto su skuplji. Pa pogledajte i tamo.

Chicco ulosci u dm-u kod nas nema. Al vidjeh maloprije u Bipi.

Pepita2109
    11. Listopad 2015. 12:10

Anaheja ma mužić ti je dobar i baš mi je drago da te tako pokušava nekim sitnicama učiniti malo sretnijom u situaciji u kojoj jeste.. nažalost nemam ni neku pametnu reći ovaj put, gadi mi se kako funkcionira ovaj sustav da bar jedan dio jednokratne pomoći ( a kao da je i velika)  nisu mogli dati majkama prije rođenja djeteta ma meni je to jadno, pa oni nisu ni svjesni koliko su majke pod stresom, čak više nego očevi, pa moj o pola tih stvari nema pojma a kako će i imati, ne bih ni ja da nema vas ili da moja mama nije imala toliko djece.. želim ti svu sreću ovog svijeta biti ćeš prava žena,majka, kraljica 
    buffy hahaha ajde neka sam vas oboje fino nasmijala to mi je drago 
    a tko zna šta će biti taj dan, samo jako jako želim da mu vidim reakciju 

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    11. Listopad 2015. 12:12

mama hvala opet eee to me i zanimalo  tako da ga imam pripremnog zadužiti ću ja svekrvu oko toga  biti će sretna hehe
    tako sam i ja mislila ali rekoh bolje da pitam hehehe

🙏👸👸🙏❤️

lillany
    11. Listopad 2015. 12:21

Ako nekom pomaze ja sam i chicco i vir uloske i jednokratne gacice kupila u bubamari.

I jedno pitanje u vezi caja komorac sjemenke ili stabljike?

Ines24
    11. Listopad 2015. 12:36

Lillany da sam znala da ih ima u Bubamari kupila bih kad sam bila tamo, sad tko zna kad ću opet ići 

Ja bih bila najsretnija da rodim kad je on na poslu, mislim da će mi veća briga biti to di je i kako je (jer je paničar) nego sam porod 

Tyna24
    11. Listopad 2015. 12:57

ja ak budem kak sad onda se neću morati zamarati ako imam dosta mlijeka.cijeli fleki su oko mene kad se probudim. trudnički jastuk mokar,MM rukav mokar, plahta mokra, fleki svuda oko mene. hahahah.
    dragi mi svako jutro govori da će mi svo mljeko isteči prije poroda, ja crkavam od smjeha

znam da se več o tome pisalo par puta, ali ako bi bila koja tako dobra, i napisala sav popis što treba iz ljekarne/dm za bebu i za nas trudnice bila bi zahvalna... jer svako malo naletim na neki popis a da je drugačiji od ovoga prije i onda se izgubim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.