Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pinkypik
    08. Listopad 2015. 19:34

Mrkvice,slobodno kupi u biljnoj ljekarni. Nije pre skupo,samo pročitaj jel piše da je bio bio. Jer to su samo cvjetovi gospine trave u maslinovom ulju.

Mrkvica2
    08. Listopad 2015. 21:25

Hvala cure, potraziti cu sada kada cemo ici u nabavku stvari koje nam fale.

Sad dok sam citala bas o tom ulju procitala sam da se moze umociti tampon u to ulje i staviti ga na par sati. Da je zakon za bestije.. cak da su i neke cure sav od epiziotomije mazale njime. Stvarno ima siroku namjenu.

Pepita2109
    09. Listopad 2015. 00:18

Mrkvica šta se tiče toga sa tamponom preporuka je u trudnoći ne koristiti ulje gospine trave u rodnici, tako je meni svekrva rekla, a kako se ona razumije u biljke ja sam je poslušala bez pitanja nekih dodatnih, pa prije upotrebe možda svakako da pitate koga još...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Sonja8
    09. Listopad 2015. 08:48

Lillany, dobro nam došla! Drago mi je da si nam se odlučila javiti, nadam se da su ti cure pomogle savjetom...ja nemam još sta pametno dodati na tu temu.
    Dobro jutro svim okruglicama...vidim popunjavaju se popisi, mislim da je i meni vrijeme popuniti ono sto nam fali. Od većih stvari smo nabavili sve, jedino bismo trebali malo robice, posteljine i takvih stvarčica nabaviti... Oprala još nisam ništa, planiram to sl mjesec. Imam sušilicu pa se nadam da neće biti toliko stresno zbog lošeg vremena...
    Kiss svima!

allegrazg
    09. Listopad 2015. 09:05

Lillany, dobrodošla!
    cure ja muku mučim s bolovima u ledima i izgleda da me opet boli desni bubreg ko prije dva i pol mjeseca...baš me bode s desne strane. nosila sam urinokulturu, pa bumo u srijedu vidjeli, nadam se da nema bakterija, a tada sam zbog toga bila i na hitnoj i rekli su samo puno vode i ležanje na lijevom boku. 
    jel neko od vas osjeti bebu skroz nisko dolje? osjetim ja nju kako se vrti po cijelom trbuhu, ali i nisko dolje, ko izmedu jajnika, baš je živahna.

• mama@
    09. Listopad 2015. 09:27

Jutro.
    Nocas sam jako slabo spavala. Ne znam sto se dogada. I dragi isto. Ustajali smo, pa opet legli i tako u krug. Ja jos izmedu tog na wc 
    Skoro nisam tako slabo spavala. Svaki šušanj sam cula.

Iako je 10mj krenuo punom parom, ja se nisam pokrenula. Svi popisi su bez kvacica i nista novo nisam napravila. A glava puna, prepuna.

Ja svog bebaca osjetim kad hodam kako mi skakuce po mjehuru. A kad lezim na ledima tocno se vidi kad lupi. Bude izbocina samo takva. Ponekad napravi i 'valove' . Sav je smijesan

lillany
    09. Listopad 2015. 09:35

Hvala svima na savjetima i dobrodošlici.
    Muž se upravo vratio iz ljekarne s hrpom bočica (ako nije siguran što kupiti kupuje po 3, a nikada nije siguran) pa se danas bacam na kuru kantariona .

allegrazg moja mrva ima uvježbani pokret masiranja mjehura. Dakle ne samo udarac (udarci su rezervirani za jajnike) već lagano migoljenje glavom po mjehuru. Instant moram na wc. A u zadnjih tjedan dana je naučila i kako mami nogom potkopati rebro. Jako sam ponosna .

Mrkvica2
    09. Listopad 2015. 09:36

Jutro svima 

Pepita nisam citala bas kako je u trudnoci, ali ako nista moze koristiti kasnije ako neka bude imala problema. Uglavnom svida mi se kako ima siroku namjenu i ljudi ga samo hvale, a pise da je i za strije dobro.

Allegra joj nadam se da nije bubreg opet nego nesto bezazleno. Sto se tice bebe, svoju osjetim po svuda ali nekada i dolje bas. Ti pokreti su mi nekako drugaciji, malo njezniji, bit ce da su joj tamo rukice pa njima ne lupa toliko snazno kao nogicama. Srece malene 

Neznam kako vama, ali ja imam osjecaj da ce mi trbuh ispasti heheh. Toliko je nisko da cu jos malo trebati stolicu za trbuh kad sjednem 

axia
    09. Listopad 2015. 09:59

dobro jutro, mamama ii mrvama :D
    mama@, žao mij e čuti da si slabo spavala. da nije pun mjesec? ni ja baš nisam imala mirnu noć, ali mislim da sam ja neku virozu pokupila. nemam temperaturu, ali se tako osjećam, slomljena sam, nos curi, grlo grebe :( čak sam i povratila noćas (prvi put u trudnoći, jeeej :D )
    alegra, nadam se da će brzo proći i da nije nešto ozbiljno....
    baš me nasmijete i raznježite sa opisima vaših anđela u buši :D moja mrva sad spava, bila je vrijedna cijelu noć, pa odmara :)

allegrazg
    09. Listopad 2015. 10:35

hvala cure!
    nije ni taj bubreg neka drama,ali bas neugodno boli. čim boli na prekide znači da se ipak ona prebaci na desnu stranu,pa pritišće mokraćovod ili bubreg.tak sam si ja to zamislila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.