Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mia007
    02. Listopad 2015. 18:27

Pepita znam kako ti je, i mene je nesto uhvatilo....nos, grlo...jos nemam temperaturu, a nadam se da ni necu :(

axia
    02. Listopad 2015. 18:39

hvala vam svima, smirile ste me :)
    pepita, brzo ozdravi :D

lady6
    02. Listopad 2015. 19:14

Pepita, brzo ozdravi! Nije ni cudo s obzirom na ovo vrijeme...mene glava danas rasturila ....al ipak cistila cijeli dan...i evo bh krenuleï

axia
    02. Listopad 2015. 19:33

cure, kad su vam se pocele javljati bh?

• Niana
    02. Listopad 2015. 19:40

curke,koji toplomjer planirate kupiti za bebu? :)

tweety91
    02. Listopad 2015. 19:41

Meni kolostrum curi vec tjednima i vec me izluduje lagano. Na kraju sam si kupila topic s podstavom i spavam a njim jer sam inace budila sva mokra. A sto se tice bh, jos ih nemam ili ih bar nisam primjetila. :)

[/u

Ines24
    02. Listopad 2015. 20:25

Pepita brzo ozdravi 

Mrkvica i ja sam si mobil već stavila na popis pa sam negdje pročitala da ih to uopće na početku ne zanima, tako da ću pričekati poslije poroda za kupovinu mobila 

Stalno spominjete bh kontrakcije, je li normalno ne imati ih uopće? Ja ih nemam, ili su možda toliko slabe da ih ni ne osjetim...

• buffy
    02. Listopad 2015. 21:44

Pozdrav cure  nasla sam komplet posteljine (poplun,jastuk, ogradica, plahta i navlake) za 300kn na stranici sunasce pa ako jos koga zanima 
    Ogtt su i meni samo 2 puta vadili krv tako da je kao i kod ostalog i kod ovoga kod svakog doktora drugacije. 
    Urinokulturu sam do sad radila 3 puta jer sam imala e coli na pocetku i bas ki je drago da se tako cesto kontroliram 
    Mene su bh uhvatile u 28 tjednu i to na 2 dana i od tad hvala Bogu ih vise ne osjetim, meni su bile jako bolne 
    Ja sam skroz zaboravila na mobil sad ga dadajem na listu za kasnije 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.