Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    31. Kolovoz 2015. 20:27

Znaci sve smo lijene i topimo se na kaucu dok nas bole leda i jedemo sto nam padne pod ruku.. di ces bolje 

Ja planiram isto u vinogradsku na porod, a na tecaj sad u siget..

Lady u pravu si za bh i pokrete.. doktor mi je napomenuo da bebini udarci mogu senzibilizirati maternicu pa se desi grc. 

Opcenito sto se tice tih bh kontrakcija meni stvarno pomaze redovito prazniti mjehur, cim osjetim da mi se jace piski jave se i one, i stres ne pomaze nikako.. eto kako nam se blize termini tako i maternica vjezba za porod  Jos maloo 

Ines24
    31. Kolovoz 2015. 20:51

Mamice baš ste se raspisale 
    Što se tiče bh kontrakcija, ne osjetim ih, svaki dan popijem po jedan šumeći magnezij, to sam uzela na svoju ruku, a ne preporuku doktora...
    Mjesto gdje ću roditi je Gospić, zasad što sam čula stručnost im je zbilja pohvalna ali zato ljubaznost nula bodova, a sad vidjet ćemo u siječnju  prilično sam razočarana što kod nas nema vježbi za trudnice, prije trudnoće sam bila dosta aktivna (iako se to ne bi reklo na meni ) pa mi sada fali nekakav treningić... Prijateljica fizioterapeut će mi posuditi neku knjigu s vježbama za trudnice, nadam se da ću se uspjeti natjerati na vježbanje 

Pepita i mi planiramo Q9 kupiti, vidjela sam ih uživo i preeeedivna su  što se tiče boje odabrat ćemo neku sivu, a naručit ćemo ih krajem 10. mjeseca... Nadam se samo da kad se sklope stanu u Fiat Punto 

Ines24
    31. Kolovoz 2015. 20:52

Pepita poslala sam ti i ja zahtjev da mi možeš poslati knjigu 

Pepita2109
    31. Kolovoz 2015. 21:12

Mrkvica uskladili su nam se svima simptomi hahahah 
    da bh kontrakcije su naravno priprema,ali ne valja ni kad su prečeste,a u mom slučaju kako mi je malena okrenuta glavicom dolje i malo je niže, moram izbjegavati čučati,a sada i te bh kontrakcije, dakle mirovati što više trta me da me ne otvore ako su prečeste..

Ja ću nadam se roditi u Sinju ako će sve biti školski, tu imam babicu, osoblje je stalno uz rodilju i svi su ljubazni 

Ines24 hahaha i mi imamo Fiat Punto, a valjda će stati, nije ni tako mali kako izgleda  
    e sad mi u poruci pošalji svoj mail pa ti na mail pošaljem kao i drugim curkama jer ovako ne ide, a u poruku mail da se ne daje javno

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Ines24
    31. Kolovoz 2015. 21:17

Imam dojam da kad se kolica stave u gepek Punta da ne stane više ništa  s obzirom da ćeš ih vjerojatno nabaviti prije mene javi mi molim te stanu li 
    Evo, evo, stiže mail...

Nixie
    31. Kolovoz 2015. 21:19

Imamo q7, pretpostavljam da su istih dimenzija i autić koji sigurno nije veći od punta i stanu kolica. Jedva, ali stanu  I ne stane baš još puno stvari 

Pepita2109
    31. Kolovoz 2015. 21:21

Ines24 poslala sam im upit gdje mogu osobno vidjeti kolica navela sam lokacije Sinja i Splita pa ako ću moći vidjeti ja i dragi smo svakako odlučili pitat da nam izađu u susret da isprobamo da li stanu hahah svakako javim  
    samo šalji

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    31. Kolovoz 2015. 21:36

Ines24 poslanooo 
    Nixie hvala još jednom, ma zato stane ispred kod suvozača bar kod mene hahahahahahah

🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    31. Kolovoz 2015. 21:46

Pepita bh kontrakcije nebi smjele otvarati, ali odmaranje nece odmoci. Vidis kad si spomenula vec da ti se bebica vec spustila i okrenula nadam se da cu i ja na ovom uzv sada saznati kako se moja curka okrenula.. citala sam da se vec sad pocinju okretati kako ce biti za porod.

Mi jos kolica nismo odabrali, makar su mi jako primamljiva ova koja je spomenula visnjass sa one stranice na fejsu.. i cijenom i izgledom samo me pati sto ih se narucuje preko neta. Jos cemo vidjeti, pa ipak malo kasnije kupiti..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.