Evo ja proučavam kolica i Q9 su mi svime naj i moj favorit,aaali su nekako teška 14kg sa svim dodacima
i onda sam slučajno naišla na www.babycenter.hr/proizvod/93627/kolica-3u1-shopper-kosara-sjedalo-autosjedalica-almond-caviar-15320-8
i cijena im je super, a težina kolica 7,6kg
e sada kada se dragi vrati,ćemo ići do Splita u Baby Centar tek toliko da ih vidim i opipam hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Uopce ne mogu pohvatati kaj sam sve procitala jer ste sve bile aktivne za vikend...ugl.dobrodosle nove okruglice! Zivim za trenutak da vrucine prestane jer se isto otapam....Mala me danas tako jako lupa da mi zapravo nelagodno zulja...bas sam isprepadana...npr.ko da me gura u rebra...prilicno mi nelagadno plus vjerojatno njenim pokretima praceno jave mi se i bh kontrakcije
lady i ja živim za hladnije dane ja ne da se topim ja isparavam, sva sam znojna i mokra i ljepljiva i bježim od dragog hahaha
a šta se tiče aktivne malene i kontrakcija pratim te i dalje... uh uh
🙏👸👸🙏❤️
buffy jooooj a nema mi druge nego naći sve moguće mane Hauck kolicima hahah lakše vjerovatno jer je konstrukcija neka žnj za Q9 se na oko vidi da su kvalitetna.. ovo je kao da auto kupujem sad znam kak je muškima hahah
ti si ih već kupila ili? mi smo mislili polovicom mjeseca ići u razgledavanje, samo se nadam da ću Q9 naći negdje da ih uživo vidim
🙏👸👸🙏❤️
Nismo ih kupili jos mi je rano.. a i nismo se dogovorili za dezen nikako... polovicom mjeseca cemo ih narucit jer se moze cekati na njih do 6 tjedana pa da mi bebica ne bi dosla prije kolica
a i meni su ova ljepsa od haucka pocevsi od kotaca
i lako se sklapaju i sve to sto mi je isto bitno.. i po trgovini sto sam vozila cine mi se isto super jedino mi se torba ne svidja od njih
Sortiraj odgovore
Najstariji