Pozdrav svim okruglicama :)
Na pregledu nam je doktor rekao da je najvjerojatnije curica, al se dobro skrivala tako da ćemo valjda konačno potvrditi na idućem u 20tt.
Tweety cestitam na deckicu. U kojem si ti tt?
Mia cestitke tebi na "mozda" curici.. hihihihi
Mene moja beba fino gurka. Najvise navecer. Valjda preko dana spava
Nadam se da ste mi sve dobro.
Mrkvice, jel tebe ova iz 301 naručila da preuzmeš nalaz kod doktorice,pa ak nekaj ne valja bu ti rekla za profile i to?
sorry cure, znam da sam upilila s tim ogttom,ali bas me to sad opterećuje...
Pozdrav svim okruglicama
Tweety91 cestitam na deckicu 😀
Mia cestitam na "mozda" curici
Ja sad cekam u petak da idem u bolnicu,pa ako mi budu radili uvz mozda uspiju vidjeti spol 😃
:)just smile:) i mi smo krecili,prava ludnica sva sreca da je konacno gotovo,i krecenje i pranje i ribanje.....mislim da sam ih najvise izludila ovih zadnjih par dana jer moram da lezim,a stalno svima govorim sta nije dobro,di jos da pociste,gdije sta da stave.....
dobro jutro dame!
vidim puno novosti, i svima trudnoće idu po planu. baš me to veseli
ja sam nazad s mora. u četvrtak idem na uzv u bolnicu i uzbuđena sam kao da je božić.
nisam svoju curicu vidjela preko šest tjedana. zeza se muž, sad kad vidimo na uzv da je već krenula u školu
nego, razmišljala sam nešto da napravimo tablicu s terminima i spolovima beba, s obzirom da nas se sad skupila baš lijepa hrpica. ako uspijem iskemijati nešto u google docsu, jeste za?
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
shimmer, meni je to baš super ideja! Lakše ćemo se pratiti!
A što se tiče trbuha, obuvanje cipela lagano postaje pravi poduhvat
Sortiraj odgovore
Najstariji