Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mia007
    03. Kolovoz 2015. 22:01

Pozdrav svim okruglicama :)

Na pregledu nam je doktor rekao da je najvjerojatnije curica, al se dobro skrivala tako da ćemo valjda konačno potvrditi na idućem u 20tt.

• mama@
    03. Kolovoz 2015. 22:32

Tweety cestitam na deckicu. U kojem si ti tt?
    Mia cestitke tebi na "mozda" curici.. hihihihi

Mene moja beba fino gurka. Najvise navecer. Valjda preko dana spava 
    Nadam se da ste mi sve dobro.

allegrazg
    04. Kolovoz 2015. 07:46

Mrkvice, jel tebe ova iz 301 naručila da preuzmeš nalaz kod doktorice,pa ak nekaj ne valja bu ti rekla za profile i to?
    sorry cure, znam da sam upilila s tim ogttom,ali bas me to sad opterećuje...

04. Kolovoz 2015. 08:32

Pozdrav svim okruglicama
    Tweety91 cestitam na deckicu 😀
    Mia cestitam na "mozda" curici
    Ja sad cekam u petak da idem u bolnicu,pa ako mi budu radili uvz mozda uspiju vidjeti spol 😃

:)just smile:) i mi smo krecili,prava ludnica sva sreca da je konacno gotovo,i krecenje i pranje i ribanje.....mislim da sam ih najvise izludila ovih zadnjih par dana jer moram da lezim,a stalno svima govorim sta nije dobro,di jos da pociste,gdije sta da stave.....

shimmer
    04. Kolovoz 2015. 10:33

dobro jutro dame!

vidim puno novosti, i svima trudnoće idu po planu. baš me to veseli 

ja sam nazad s mora. u četvrtak idem na uzv u bolnicu i uzbuđena sam kao da je božić.
    nisam svoju curicu vidjela preko šest tjedana. zeza se muž, sad kad vidimo na uzv da je već krenula u školu 

nego, razmišljala sam nešto da napravimo tablicu s terminima i spolovima beba, s obzirom da nas se sad skupila baš lijepa hrpica. ako uspijem iskemijati nešto u google docsu, jeste za?

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

JuicyFruit
    04. Kolovoz 2015. 10:59

shimmer, meni je to baš super ideja! Lakše ćemo se pratiti!

A što se tiče trbuha, obuvanje cipela lagano postaje pravi poduhvat 

allegrazg
    04. Kolovoz 2015. 11:17

Shimmer, ja sam za.

Sonja8
    04. Kolovoz 2015. 11:59

Shimmer,  sviđa mi se ideja!

tweety91
    04. Kolovoz 2015. 11:59

Shimmer, odlicna ideja! ;)

[/u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.