Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sonja8
    03. Kolovoz 2015. 15:11

Aha, a mozda sam i ja to onda na početku...ono prvo vadjenje krvi?? Nitko me nije slao nigdje dalje pa pretpostavljam da je bilo ok 
    Sad cekam kad ce me poslati na onaj ogg ili kako se vec zove o čemu su pisale cure prije par dana... 

allegrazg
    03. Kolovoz 2015. 15:30

evo mene s uputnicom, sutra opet na ogtt...
    i ja sam na eutyroxu 50 još od prije trudnoće i sad mi je terapija ista, jer su hormoni ok

@JustSmile@
    03. Kolovoz 2015. 16:02

Dobar vam dan okruglice moje! :))) nisam pisala vec dugo,zauzeti smo krecenjem,pozivnicama i pravljenjem srca za zahvalnice :))) toliko toga za obaviti a vrijeme leti...
    Vidim da smo u manjini mi(barem koji su se javili) :p   sa petljajucim bakama i dedama...moji organiziraju sve...od svadbe,do sobice i planiranja svega...to je takav obicaj kao....nekada mi dodje da vristim a opet zbog silnog stresa i izbjegavanja istog, prepustim im/se pa nek se zabavljaju....
    malo je ohladilo tu kod nas,lakse se dise odmah.
    Velike puse svima! :))))) ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

tweety91
    03. Kolovoz 2015. 17:19

Evo nas sa pregleda :) nalazi su mi svi odlicni, ginekolog je prezadovoljan bio. I napokon smo saznali spol-deckic nas :) :)

[/u

Sonja8
    03. Kolovoz 2015. 17:45

Tweety, čestitke! 

allegrazg
    03. Kolovoz 2015. 17:52

Tweety, čestitke na dečkiću.
    Just smile, ja se naživciram oko toga svega i previše,jer se i muž nervira,pa me to sve dodatno izludi...
    Mrkvice, jel tam na vv ta teta na upisu uzme svima uputnice i onda vani čekaš ili ideš k njoj unutra? Tek sam sad vidjela da mi je ovaj napisao pregled i ogtt,a meni treba samo ogtt,pa da joj objasnim...

visnjass
    03. Kolovoz 2015. 20:23

Tweety čestitam, i ja se nadam da ću na sljedećem pregledu saznati spol 

Pitanje.. možda opet pitam glupost Al. . 
    Obožavam kinesku kuhinju i uvijek naručim kiselo-ljutu juhu.. prije bi si dodala još čilija da mi i suze cure jer mi je tako pasalo.. sada mi je juha preljuta i bez tog ekstra čilija i pitanje; kaj mislite, jel smeta bebi ljuto 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

tweety91
    03. Kolovoz 2015. 20:44

Hvalaa :* a za ljuto neznam, nikad nisam jela ljutu hranu , pogotovo ne sad kad mi zeludac nije podnosio apsolutno nista :D

[/u

Tyna24
    03. Kolovoz 2015. 21:42

Tweety dobrodošla u klub dečkića..ja ljuto ne jedem,tak da nebi znala..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.