Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    allegrazg
    31. Srpanj 2015. 12:23

Mrkvice, bravo!  ja ću sad po svoj, drži fige

Pepita2109
    31. Srpanj 2015. 14:12

visnjass ma ne brini, cure ti govore istinu dojiti ćeš ti bez problema 
    dillb vidiš,a ja iglu ne mogu vidjeti,a moram gledati hahha ne mogu se nagovoriti da ne gledam 
    a šta se tiče sisa po tome onda ja budem rodila curicu hahah jer su meni sada ogromne 
    Mrkvica bravo za nalaz 

Ja jutros išla obavit OGGT ajme kako nas svi plaše meni je jedina tlaka bilo čekati 2 sata..., bila gotova u 10:15, nalazi već danas popodne idu kompjuterski kod doktora pa ću ga nazvati oko 17 sati da vidim trebam li dolaziti ili ne 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    31. Srpanj 2015. 14:22

Sonja8 a tko zna vidjet ćemo 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• IVYLORY
    31. Srpanj 2015. 14:24

POZDRAV MAMICE I ONE KOJE CE TO BIT....
    nama je termin 18.11. i cekamo dva deckica....imamo vec jednu curicu od 3 i pol godine, i sad blizanci 23 tjedna....
    dosta sam uzbudjena ali da vam iskreno kazem i prestrasena....zato molim mame blizanaca da se javimo da se malo popricamo i izjadamo..

DJECA SU NASA RADOST

dillb
    31. Srpanj 2015. 14:29

opa, imamo i blizance u grupi. baš lijepo. 

nemam iskustva s blizancima, ali ne sumnjam da ćete se i vi snaći. na početku će možda biti malo teže jer je novonastala situacija, ali mi ljudi smo jako prilagodljivi i za čas će to biti najnormalnija stvar na svijetu. 

Mrkvica2
    31. Srpanj 2015. 14:48

Ivylory dobro nam dosla i cestitam na blizancima 

Allegra javi kako je proslo, nadam se da je sve okej.

Pepita nadam se da je i tvoj okej i da je samo testiranje proslo bez problema 

Ja mogu ovo za zensko dijete i sise potvrditi hehehe kod mene je tako. Sa poprazne dvojke sam skocila na punu cetvorku  Ako nista bar dragi sad uziva  

Kad smo vec kod toga.. mame koje ste dojile kako to ostane poslije? Jel se vrate na staru velicinu poslje dojenja ili ostanu bar malo vece ili kako?

allegrazg
    31. Srpanj 2015. 15:00

curke moj ogtt ne valja...poslala dr poruku, kaze nije strasno,ali trebam napraviti u bolnici one profile i dijetu. jel itko sta zna kak se rade ti profili?
    nataste mi je 4,09, a nakon 2h 8,1
    jedino ne kuzim ref.vrijednosti su im iste do 6.4 za za oba vađenja
    Mrkvice, kaj sve pise na tvom nalazu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.