Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    06. Veljača 2015. 15:01

E tako se sigurno ni moj neće dati van. Umjesto da krene prema dolje, on je meni svakim danom sve više na želucu 

Croheidi
    06. Veljača 2015. 19:33

u bljubice! vibre da počne otvaranje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Croheidi
    06. Veljača 2015. 19:34

probilo mi prostor za pisanje 
    kod mene isto još ništa

Bljubica
    06. Veljača 2015. 20:41

hahahahaha to su onda neke moćne vibre, moraju pomoć 

Croheidi
    07. Veljača 2015. 12:44

Nema novosti? 

Dvenas
    07. Veljača 2015. 14:29

Kako ide finalistice?

Can't stop the signal.

Bljubica
    07. Veljača 2015. 14:39

Kod mene i dalje ništa 
    Mamimo bebača van pričom o tome kako ga jedva čekamo vidit, mazit i ljubit, kako vani ima više mista za svoje akrobacije, nabrajamo šta smo sve kupili.. Al se ne da namamit 

bav
    07. Veljača 2015. 14:51

Evo da se i ja javim!  Meni je termin po menzisu 19.02., a po UZV 25.02.. Vidit ćemo šta će biti bliže! Kad sam sad u ponedjeljak bila na kontroli, doktorica mi je rekla da mi se sve smekšalo i da sam se počela otvaratI.   Da se vidimo na kontroli za 10 dana, ako ne dođem sama prije! Jutros sam počela piti čaj od lista maline, s obzirom da jedino čega imam užasno strah je šivanje. Pa ćemo viditi koliko će to pomoći! E da, lažne trudove imam već neko vrijeme, a i manjak plodne vode, pa kao zbog toga kažu da bi mogla imati prijevremeni porod. Ali ja nekako imam feeling da ću premenesti!

Bljubica
    07. Veljača 2015. 18:50

bav

Evo da se i ja javim!  Meni je termin po menzisu 19.02., a po UZV 25.02.. Vidit ćemo šta će biti bliže! Kad sam sad u ponedjeljak bila na kontroli, doktorica mi je rekla da mi se sve smekšalo i da sam se počela otvaratI.   Da se vidimo na kontroli za 10 dana, ako ne dođem sama prije! Jutros sam počela piti čaj od lista maline, s obzirom da jedino čega imam užasno strah je šivanje. Pa ćemo viditi koliko će to pomoći! E da, lažne trudove imam već neko vrijeme, a i manjak plodne vode, pa kao zbog toga kažu da bi mogla imati prijevremeni porod. Ali ja nekako imam feeling da ću premenesti!

uff mene su svi moji "filinzi" privarili  možda su ipak bili samo velika želja da rodim šta prije...
    kad god bilo, nek ti je sa srećom 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI