E tako se sigurno ni moj neće dati van. Umjesto da krene prema dolje, on je meni svakim danom sve više na želucu
u bljubice! vibre da počne otvaranje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kod mene i dalje ništa
Mamimo bebača van pričom o tome kako ga jedva čekamo vidit, mazit i ljubit, kako vani ima više mista za svoje akrobacije, nabrajamo šta smo sve kupili.. Al se ne da namamit

Evo da se i ja javim! Meni je termin po menzisu 19.02., a po UZV 25.02.. Vidit ćemo šta će biti bliže! Kad sam sad u ponedjeljak bila na kontroli, doktorica mi je rekla da mi se sve smekšalo i da sam se počela otvaratI.
Da se vidimo na kontroli za 10 dana, ako ne dođem sama prije! Jutros sam počela piti čaj od lista maline, s obzirom da jedino čega imam užasno strah je šivanje. Pa ćemo viditi koliko će to pomoći! E da, lažne trudove imam već neko vrijeme, a i manjak plodne vode, pa kao zbog toga kažu da bi mogla imati prijevremeni porod. Ali ja nekako imam feeling da ću premenesti!
Evo da se i ja javim!Meni je termin po menzisu 19.02., a po UZV 25.02.. Vidit ćemo šta će biti bliže! Kad sam sad u ponedjeljak bila na kontroli, doktorica mi je rekla da mi se sve smekšalo i da sam se počela otvaratI.
Da se vidimo na kontroli za 10 dana, ako ne dođem sama prije! Jutros sam počela piti čaj od lista maline, s obzirom da jedino čega imam užasno strah je šivanje. Pa ćemo viditi koliko će to pomoći! E da, lažne trudove imam već neko vrijeme, a i manjak plodne vode, pa kao zbog toga kažu da bi mogla imati prijevremeni porod. Ali ja nekako imam feeling da ću premenesti!
uff mene su svi moji "filinzi" privarili možda su ipak bili samo velika želja da rodim šta prije...
kad god bilo, nek ti je sa srećom

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji