E tako se sigurno ni moj neće dati van. Umjesto da krene prema dolje, on je meni svakim danom sve više na želucu
u bljubice! vibre da počne otvaranje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kod mene i dalje ništa
Mamimo bebača van pričom o tome kako ga jedva čekamo vidit, mazit i ljubit, kako vani ima više mista za svoje akrobacije, nabrajamo šta smo sve kupili.. Al se ne da namamit
Evo da se i ja javim! Meni je termin po menzisu 19.02., a po UZV 25.02.. Vidit ćemo šta će biti bliže! Kad sam sad u ponedjeljak bila na kontroli, doktorica mi je rekla da mi se sve smekšalo i da sam se počela otvaratI.
Da se vidimo na kontroli za 10 dana, ako ne dođem sama prije! Jutros sam počela piti čaj od lista maline, s obzirom da jedino čega imam užasno strah je šivanje. Pa ćemo viditi koliko će to pomoći! E da, lažne trudove imam već neko vrijeme, a i manjak plodne vode, pa kao zbog toga kažu da bi mogla imati prijevremeni porod. Ali ja nekako imam feeling da ću premenesti!
Sortiraj odgovore
Najstariji