Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Neni5
    09. Veljača 2015. 19:16

Cestitke Inana!
    Bljubice evo cuvam ti krevet na babinjacama  
    Kako ste trudnice, ima li jos koja novost?

Bljubica
    10. Veljača 2015. 07:25

Neni

Cestitke Inana!
    Bljubice evo cuvam ti krevet na babinjacama  
    Kako ste trudnice, ima li jos koja novost?

ajooooj vrlo rado  al ne da se van bebica
    upravo se spremam na još jednu kontrolu plodne vode  užasavam se tog pregleda!!

Neni5
    10. Veljača 2015. 09:19

Sretno ti i da se sto prije nesto pokrene....

Croheidi
    10. Veljača 2015. 09:22

Neni, zašto ste još u bolnici?
    Bljubice da krene ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    meni od jučer roskasti iscjedak..Valjda tragovi čepa?

Nixie
    10. Veljača 2015. 11:36

Već vidim sebe sa 41. tjednom kako šizim :-D Ovaj moj mali još uvijek zlostavlja moj želudac i rebra i čini mi se da nema namjeru krenuti prema izlazu tako skoro. U nedjelju je imao posebne aktivnosti i akrobacije i neko vrijeme mi se činilo da se okrenuo popreko. Prepao me. Sutra smo na kontroli pa ćemo vidjeti ima li šta novo. I da, nema nikakvih pripremnih trudova il nečeg sličnog 

• Yasmin2
    10. Veljača 2015. 11:39

evo i meni se bliži kraj, 17.2 mi termin...u četvrtak idem na pregled plodne vode (nadam se da sam otvorena,da me nebi na silu) i na ctg...

Bljubica
    10. Veljača 2015. 12:23

Yasmin

evo i meni se bliži kraj, 17.2 mi termin…u četvrtak idem na pregled plodne vode (nadam se da sam otvorena,da me nebi na silu) i na ctg…

nadam se da jesi, jer u protivnom je stvarno grozno 

evo kod mene ni danas ništa nova, ali je barem sve uredu s bebom  kod mene tlak povišen

Neni5
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:17

Evo sam ovdje odgovorila...
    https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/splitsko-rodiliste-iskustva-632/p29#post_64080

Dvenas
    10. Veljača 2015. 13:21

Citala sam nedavno o poziciji bebe i sto je najbolje za porod, a izmedju ostalog da se djeca hoce prenijet ako se nisu bas spustila i sto radit/neradit kako bi se spustili u kanal i potaknuli porod, ako koga zanima podijelim kaj sam istrazila.

Nixie
    10. Veljača 2015. 14:01

Dvenas

Citala sam nedavno o poziciji bebe i sto je najbolje za porod, a izmedju ostalog da se djeca hoce prenijet ako se nisu bas spustila i sto radit/neradit kako bi se spustili u kanal i potaknuli porod, ako koga zanima podijelim kaj sam istrazila.

I ja sam neke savjete našla. Ako ti se da, samo ti podijeli pa se bacamo sve na poduzimanje mjera 

Can't stop the signal.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI