Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Neni5
    09. Veljača 2015. 19:16

Cestitke Inana!
    Bljubice evo cuvam ti krevet na babinjacama  
    Kako ste trudnice, ima li jos koja novost?

Neni5
    10. Veljača 2015. 09:19

Sretno ti i da se sto prije nesto pokrene....

Croheidi
    10. Veljača 2015. 09:22

Neni, zašto ste još u bolnici?
    Bljubice da krene ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    meni od jučer roskasti iscjedak..Valjda tragovi čepa?

Nixie
    10. Veljača 2015. 11:36

Već vidim sebe sa 41. tjednom kako šizim :-D Ovaj moj mali još uvijek zlostavlja moj želudac i rebra i čini mi se da nema namjeru krenuti prema izlazu tako skoro. U nedjelju je imao posebne aktivnosti i akrobacije i neko vrijeme mi se činilo da se okrenuo popreko. Prepao me. Sutra smo na kontroli pa ćemo vidjeti ima li šta novo. I da, nema nikakvih pripremnih trudova il nečeg sličnog 

• Yasmin2
    10. Veljača 2015. 11:39

evo i meni se bliži kraj, 17.2 mi termin...u četvrtak idem na pregled plodne vode (nadam se da sam otvorena,da me nebi na silu) i na ctg...

Neni5
    10. Veljača 2015. 12:23

Evo sam ovdje odgovorila...
    https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/splitsko-rodiliste-iskustva-632/p29#post_64080

Dvenas
    10. Veljača 2015. 13:21

Citala sam nedavno o poziciji bebe i sto je najbolje za porod, a izmedju ostalog da se djeca hoce prenijet ako se nisu bas spustila i sto radit/neradit kako bi se spustili u kanal i potaknuli porod, ako koga zanima podijelim kaj sam istrazila.

Can't stop the signal.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.