Cestitke Inana!
Bljubice evo cuvam ti krevet na babinjacama
Kako ste trudnice, ima li jos koja novost?
Cestitke Inana!
Bljubice evo cuvam ti krevet na babinjacama![]()
Kako ste trudnice, ima li jos koja novost?
ajooooj vrlo rado al ne da se van bebica
upravo se spremam na još jednu kontrolu plodne vode užasavam se tog pregleda!!

Neni, zašto ste još u bolnici?
Bljubice da krene ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
meni od jučer roskasti iscjedak..Valjda tragovi čepa?

Već vidim sebe sa 41. tjednom kako šizim :-D Ovaj moj mali još uvijek zlostavlja moj želudac i rebra i čini mi se da nema namjeru krenuti prema izlazu tako skoro. U nedjelju je imao posebne aktivnosti i akrobacije i neko vrijeme mi se činilo da se okrenuo popreko. Prepao me. Sutra smo na kontroli pa ćemo vidjeti ima li šta novo. I da, nema nikakvih pripremnih trudova il nečeg sličnog
evo i meni se bliži kraj, 17.2 mi termin...u četvrtak idem na pregled plodne vode (nadam se da sam otvorena,da me nebi na silu) i na ctg...
evo i meni se bliži kraj, 17.2 mi termin…u četvrtak idem na pregled plodne vode (nadam se da sam otvorena,da me nebi na silu) i na ctg…
nadam se da jesi, jer u protivnom je stvarno grozno
evo kod mene ni danas ništa nova, ali je barem sve uredu s bebom kod mene tlak povišen

Evo sam ovdje odgovorila...
https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/splitsko-rodiliste-iskustva-632/p29#post_64080
Citala sam nedavno o poziciji bebe i sto je najbolje za porod, a izmedju ostalog da se djeca hoce prenijet ako se nisu bas spustila i sto radit/neradit kako bi se spustili u kanal i potaknuli porod, ako koga zanima podijelim kaj sam istrazila.
Citala sam nedavno o poziciji bebe i sto je najbolje za porod, a izmedju ostalog da se djeca hoce prenijet ako se nisu bas spustila i sto radit/neradit kako bi se spustili u kanal i potaknuli porod, ako koga zanima podijelim kaj sam istrazila.
I ja sam neke savjete našla. Ako ti se da, samo ti podijeli pa se bacamo sve na poduzimanje mjera
Can't stop the signal.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji