Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dvenas
    03. Veljača 2015. 13:25

Bas je napeto pratiti vas sve, mogli bi počet nagađat i redoslijed rađanja!

Nakon što se vi sve porodite, hoće tko ostati da meni radi društvo u iščekivanju tamo u 3. mjesecu?

Can't stop the signal.

Croheidi
    03. Veljača 2015. 18:57

Uiiiiii, burek, mljac!!! 
    Sretno ujutro na amnio 
    Kod mene je nalaz bio otvorena prst ipo sa 36+4, jučer nakon 15 dana isto. A toliko sam se našetala i umarala u međuvremenu. 
    Koja će prva? Jesu vam prvi porodi?

Neni5
    04. Veljača 2015. 11:42

Tako i kod mene vec 2-3 tjedna nema pomaka... bila sam na kontroli p. vode, sve je ok, opet za 2 dana. 
    Meni je ovo druga bebica i puno sam nestrpljivija nego u prvoj tr.
    A kad bude bude...
    Ostale cure di ste kako ste, jel koja otisla put radjaone 

• inana2
    04. Veljača 2015. 12:24

sinoć imala dosta bolne kontrakcije i pomislila evo to je to , kad ono šipak. legla se u krevet i sve stalo, i dalje čekamo, sutra kontrola.

Bljubica
    04. Veljača 2015. 13:03

jedina novost je da sam sinoć napokon spavala  svašta li veseli trudnicu prid kraj trudnoće 

Neni, jesi izgubila cilo jutro na pregled? ja sam isto u petak na pregled plodne vode (prvi put), valjda ću do tad bit otvorena, ne znam kako će mi inače pregledat 

Neni5
    04. Veljača 2015. 13:30

Dosla sam do 8.30, a doktor je poceo oko 10, cure kazu da je jucer poceo u 9. Sam pregled brzo prodje, a ako nisi otvorena valjda ce ti napraviti pregled i ctg bez gledanja vode. 
    Ja sam sinoc grozno "spavala", nikako se namistit, malo je poguram sa rebara a ona uvati jos vise lupati 
    Bas nam je lipo 
    inana ... kako je kod vas kad preneses, jel te odmah salju na kontrolu p. vode ili si prvo kod gin?

Croheidi
    04. Veljača 2015. 13:44

Ja ću popodne lutati po žutoj srijedi  već me ne tuče pod rebrima, oko pupka najviše i "kopa" dole. Jaako živahna.

Neni5
    04. Veljača 2015. 15:10

ja volim pun mjesec i prvog sam rodila na puni mjesec 
    onda nemamo vise sto cekat

Na kaucu sam stvorila svoju udubinu ne trebaju mi ni jastuci da se najmestim, bas sam lipo odspavala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.