Bas je napeto pratiti vas sve, mogli bi počet nagađat i redoslijed rađanja!
Nakon što se vi sve porodite, hoće tko ostati da meni radi društvo u iščekivanju tamo u 3. mjesecu?
Can't stop the signal.
Uiiiiii, burek, mljac!!!
Sretno ujutro na amnio
Kod mene je nalaz bio otvorena prst ipo sa 36+4, jučer nakon 15 dana isto. A toliko sam se našetala i umarala u međuvremenu.
Koja će prva? Jesu vam prvi porodi?
Tako i kod mene vec 2-3 tjedna nema pomaka... bila sam na kontroli p. vode, sve je ok, opet za 2 dana.
Meni je ovo druga bebica i puno sam nestrpljivija nego u prvoj tr.
A kad bude bude...
Ostale cure di ste kako ste, jel koja otisla put radjaone
sinoć imala dosta bolne kontrakcije i pomislila evo to je to , kad ono šipak. legla se u krevet i sve stalo, i dalje čekamo, sutra kontrola.
jedina novost je da sam sinoć napokon spavala svašta li veseli trudnicu prid kraj trudnoće
Neni, jesi izgubila cilo jutro na pregled? ja sam isto u petak na pregled plodne vode (prvi put), valjda ću do tad bit otvorena, ne znam kako će mi inače pregledat
Dosla sam do 8.30, a doktor je poceo oko 10, cure kazu da je jucer poceo u 9. Sam pregled brzo prodje, a ako nisi otvorena valjda ce ti napraviti pregled i ctg bez gledanja vode.
Ja sam sinoc grozno "spavala", nikako se namistit, malo je poguram sa rebara a ona uvati jos vise lupati
Bas nam je lipo
inana ... kako je kod vas kad preneses, jel te odmah salju na kontrolu p. vode ili si prvo kod gin?
Ja ću popodne lutati po žutoj srijedi već me ne tuče pod rebrima, oko pupka najviše i "kopa" dole. Jaako živahna.
ja volim pun mjesec i prvog sam rodila na puni mjesec
onda nemamo vise sto cekat
Na kaucu sam stvorila svoju udubinu ne trebaju mi ni jastuci da se najmestim, bas sam lipo odspavala
Sortiraj odgovore
Najstariji