E da, dodatak za pozicioniranje bebe:
kad se sjedi, izbjegavat da koljena budu više od kukova.
jedna od poza, na rub kauča/stolca, spojit pete na podu (koliko ide) ali koljena rotirati prema vani. Lagano nagnuti se naprijed.
Can't stop the signal.
Danas perem podove onda definitivno
Bila danas na pregledu, kaže teta doktor, ništa prije termin ako ovako nastavi. Malo me zabrinula sa ctg-om. Bila sam nekih 20 min na ctg i bili su otkucaji od 140 do 170 bez obzira na to jel se on miče ili je miran. E sad, ona je rekla da je to ok, al me naručila opet sutra za ctg. E sad, pošto ona strašno pazi na to da ne uspaniči trudnice, nisam sigurna jel to stvarno ok il ona ne želi stvarati paniku
Kakva su vaša iskustva s ctg-om?
Ajde mene moja bar ne plaši. A vidjet ćemo sutra. Ne želim paničarit
I nama je dosad stvarno sve po školski. Mora biti dobro do kraja
Kad ste prvi put išli na CTG? Ja sam već dva puta bila na pregledu u bolnici i još me nisu slali na CTG (38 + 5 sam trenutno)?
hvala, Croheidi Nixie, sritno u akciji spuštanja
baš sam se sitila cura iz ove iste teme koje su rodile prije misec/dva, dosta ih je dobilo trudove nakon peglanja robe, pošto su moju popeglale mater i svekrva prije nego sam se sitila toga, ima li koga da mu triba popeglat šta?
Meni niti u prvoj T nije bio urađen ctg do boksa, niti sad još uvijek (39+6). Ne vodim trudnoće kod istog gin-a.
Sortiraj odgovore
Najstariji