Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Neni5
    02. Veljača 2015. 11:47

Priprema.... pozor... sad 
    pa danas je lip dan, meni danas odgovara 

Dvenas
    02. Veljača 2015. 11:57

Stvarno imamo veliko finale s vas toliko blizu termina i s nekim naznakama poroda.

Sretno svima! Želim vam brze porode te da vi i bebica budete super. Jedva čekam čitati vaše priče!

Gdje tko ide roditi?

Mi imamo još vremena, tek u 35. tjednu, ali vrijeme leti sve brže.

Can't stop the signal.

Nixie
    02. Veljača 2015. 14:08

Joj žene, blago vama, još koji dan i eto vaših bebica! 

I baš je danas super datum za roditi 

• inana2
    02. Veljača 2015. 14:56

nama je danas i termin pa možda mali i odluči do ponoći van

Bljubica
    02. Veljača 2015. 15:14

jučer je bia međunarodni dan života (prva nedjelja u veljači) 
    meni je veljača najdraži misec u godini, moj rođendan je krajem veljače i još puuuunoooo rođendana obitelji i prijatelja, dan zaljubljenih, karneval, jedini misec ženskog imena, kratak i sladak 

Dvenas, ja idem rodit u Split, nemamo ovde puno izbora  a i da imamo, svejedno mi je 
    Inana, i ja se nekako nadam večeras barem da krene. sve sam posložila, spremila, imam još usisat kuću, malo popeglat i oprat kosu.. nikad spremnija nego večeras, još kad bi se bar mene pitalo...

Neni5
    02. Veljača 2015. 15:21

I ja sam u st rodilistu...

Bljubice kao da sam ja pisala, taman sam usisala kucu, malo sam legla pa  cu oprat wc i kosu i cekat 
    e bas si lipo napisala za veljacu imas ti i pravo  nisam uopce razmisljala o mjesecu...

• inana2
    02. Veljača 2015. 15:34

ja imam još samo pod obrisat, usisal sam, oprala suđe, wc je sređen tako da smo i mi spremni
    ja idem u Rijeku, ni ja nemam baš izbora, što je možda i dobro
    sretno vam bilo cure

Croheidi
    02. Veljača 2015. 16:58

i ja sam u splitu. Bila na pregledu, nalaz isti kao prije dva tjedna 

Neni5
    02. Veljača 2015. 22:16

Najvaznije je da je sve ok s bebom i tobom ☺

Moze li se znojenje pripisati simptomu da se nesto dogadja
     i opet imam bolove 😌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.