Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Croheidi
    08. Veljača 2015. 18:43

Ja hopsam po lopti cijeli dan 

Bljubica
    08. Veljača 2015. 19:18

evo ja sam jutros bila na pregledu plodne vode, i dalje zatvorena, morala me na silu otvorit za prst da mi pregleda vodu -  koja je uredu, ctg isto. cili dan me boli i krvarim lagano i baš se nekako bzvz osjećam 

• inana2
    09. Veljača 2015. 05:38

evo da se i ja javim, nas mali mišić se rodio 06.02. 4010 grama i 53 cm
    porod za poželjet od prvog truda do kraja nije prošlo ni 5 sati, potpuno prirodno. prošla bez klistira, brijanja, dripa,nije bilo vremena , niti sam pukla a nisam ni rezana, jedan mali šavić iznutra jer me malac malo ogrebao

Croheidi
    09. Veljača 2015. 08:54

Bljubica, nadam se da si bolje! 
    Inana, čestitam!!! Velika beba!

Dvenas
    09. Veljača 2015. 11:47

Čestitam Inana!

Svaki put kad vidim da je netko pisao u topicu nadam se da je netko rodio, i evo nam prve, a sad je red i na ostale finalistice... želim svima jednako divan porod.

Can't stop the signal.

Nixie
    09. Veljača 2015. 13:28

Ja se nadam da će i svi sljedeći porodi biti super kao inanin 
    Uključujući i moj, jel 

• Kristina13
    09. Veljača 2015. 16:18

Cestitke Inana!
    I ja se nadam da ćemo sve imati super porode :) Samo pozitivno :)

Danas smo bile na kontrolici, 38tj, nema otvaranja..
    Kod mene je pozitivno što dr kaže kako ipak neće inducirati porod prije 40tj (zbog gestacijskog dijabetesa), nego tek dan iza termina, ako bebica ne odluči sama ranije van :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.