Zimska beba stiže za 5 tjedana!
Danas je procjenjen između 2,5 i 3 kg!
Kaže doktor veća beba će biti , ali je tvrdoglav neće se okrenuti i neće!
Moja stiže za 6-7 tjedana, jedva čekam! Bili sinoć na pregledu, ima 1900g tak da neće bit velika, ali zato je dr. rekao da ima pravu četku na glavi Vidjeli smo punoo kose!
Haha četku na glavi!
Jedino znam da moj ima veliku nogu jer ju svako malo izbaci ispod rebra!
Cure, kako će to proletit! Ja sam tek jučer postala tog svjesna kad mi je ginić rekao da dođem za tri tjedna da mi uzme bris za streptokok i nek se javim u bolnicu! Jeste si već spakirale torbu za rodilište? Ja sam mislila drugi tjedan počet..
Joj, koliko će bebica biti za nekih mjesec dana, stranica "stigla je roda"će nam eksplodirati!!!Juhuu
Mamice dajte neku rijec utjehe, jucer na pregledu u 36 tj beba teska 3600, gin mi nesto spominje ako dode do 4 kg da bi me poslao u rodiliste, neznam zasto, drugo sve pl.voda, pupkovina i posteljica u savrsenom redu i ja zatvorena.
malo me izbediro mada je rekao da uzv mjerenja nisu tocna, kontrola ponovno za tjedan dana
TODAY is a new BEGINNING :)
Leona, dobro ti je rekao uzv mjerenja nisu uvijek točna, vidjet ćeš za tjedan dana kakvo je stanje, to su njihove procjene, koje ne moraju uvijek biti točne. Imaš li dijabetes? A što i ako ideš u rodilište, pa nije to ništa strašno pa ipak krećeš u 37 tjedan, bez panike draga to je sve tu negdje!
Nemam dijabetes, bas me nekako malo isprepadao sa tezinom i rodilistem... a i ja se dam isprepadat a i sama znam da uzv mjerenja nisu tocna, a jos mi je uz sve to kad sam dosla kuci nakon pregleda bio smeđkasti iscjedak, bas mi je dan bio ajme.
vidit cemo u utorak sta ce rec a i idem na ctg pa živi bili pa vidili
TODAY is a new BEGINNING :)
Sortiraj odgovore
Najstariji