Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jojo5
    21. Listopad 2014. 18:07

Zimska beba stiže za 5 tjedana!
    Danas je procjenjen između 2,5 i 3 kg!
    Kaže doktor veća beba će biti , ali je tvrdoglav neće se okrenuti i neće!

kimito
    22. Listopad 2014. 12:19

Moja stiže za 6-7 tjedana, jedva čekam! Bili sinoć na pregledu, ima 1900g tak da neće bit velika, ali zato je dr. rekao da ima pravu četku na glavi  Vidjeli smo punoo kose!

Jojo5
    22. Listopad 2014. 14:30

Haha četku na glavi!
    Jedino znam da moj ima veliku nogu jer ju svako malo izbaci ispod rebra!

MalaMuca
    22. Listopad 2014. 15:40

Mi smo isto tu za 7 tjedana <3

kimito
    22. Listopad 2014. 15:46

Cure, kako će to proletit! Ja sam tek jučer postala tog svjesna kad mi je ginić rekao da dođem za tri tjedna da mi uzme bris za streptokok i nek se javim u bolnicu!  Jeste si već spakirale torbu za rodilište? Ja sam mislila drugi tjedan počet..

renata6
    22. Listopad 2014. 18:25

Joj, koliko će bebica biti za nekih mjesec dana, stranica "stigla je roda"će nam eksplodirati!!!Juhuu

Leona4
    22. Listopad 2014. 18:33

Mamice dajte neku rijec utjehe, jucer na pregledu u 36 tj beba teska 3600, gin mi nesto spominje  ako dode do 4 kg da bi me poslao u rodiliste, neznam zasto, drugo sve pl.voda, pupkovina i posteljica u savrsenom redu i ja zatvorena.
    malo me izbediro mada je rekao da uzv mjerenja nisu tocna, kontrola ponovno za tjedan dana

TODAY is a new BEGINNING :)

renata6
    22. Listopad 2014. 18:46

Leona, dobro ti je rekao uzv mjerenja nisu uvijek točna, vidjet ćeš za tjedan dana kakvo je stanje, to su njihove procjene, koje ne moraju uvijek biti točne. Imaš li dijabetes? A što i ako ideš u rodilište, pa nije to ništa strašno pa ipak krećeš u 37 tjedan, bez panike draga to je sve tu negdje!

Leona4
    22. Listopad 2014. 20:45

Nemam dijabetes, bas me nekako malo isprepadao sa tezinom i rodilistem... a i ja se dam isprepadat a i sama znam da uzv mjerenja nisu tocna, a jos mi je uz sve to kad sam dosla kuci nakon pregleda bio smeđkasti iscjedak, bas mi je dan bio ajme.
    vidit cemo u utorak sta ce rec a i idem na ctg pa živi bili pa vidili 

TODAY is a new BEGINNING :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.