Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jojo5
    11. Listopad 2014. 18:00

Mala Muca Kaput A kroja ako nađeš da ti odgovara, pa ti možda ostane i za kasnije , ja neću ništa kupovati dok ne rodim, osim čizmica :D , a vrijeme je prekrasno nadam se da će biti tako do Božića
    Leona ovo za dekicu si u pravu kako su krenuli s donošenjem, ali držim ja njih za riječ! ako treba u deki ih čekam sve, skupa s bebačom!

Leona4
    11. Listopad 2014. 21:25

Jojo koliko mi je robice obecano necu trebat kupit niti komadica dok ne krene u vrtic. Zivi bili pa vidili, svi znaju kad mi je termin pa...

TODAY is a new BEGINNING :)

• inana2
    12. Listopad 2014. 09:15

Sto se tice jakne ili kaputa, ja sam vec rekla dragom da cu mu jedan skafander uzet, malo duzi rukavi mis da nece bit problem :-)

• inana2
    12. Listopad 2014. 09:20

Sto se tice jakne ili kaputa, ja sam vec rekla dragom da cu mu jedan skafander uzet, malo duzi rukavi mis da nece bit problem :-)

kleaiva
    13. Listopad 2014. 22:21

Pozdrav curke. Evo da se priključim slatkim razgovorima =) 
    Termin mi je 15. 12. i idem roditi u Merkur svoje drugo djetešce. Prva je ljetna curka, a sad očekujemo dečkića i super mi je kaj ću roditi zimi =)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

tena123
    13. Listopad 2014. 22:31

drage moje ja sam baš prošli puta išla na kontrolu kada je ujutro bilo 5 stupnjeva, i baš taj dan uđem u neki kineski dućan i kao prošlogodišnja roba 50% akcija, i kupim si onako baš debelu veću jaknu, trbuh stane bez problema, cijena 75 kn, tako da nisam puno investirala al za zimu sam spremna.
    vidila sam i u kiku neke jakne kao deblje i duže ali nisu mi beš nešto bile, uglavnom pogledajte tako po jeftinijim dućanima, ili polovno tko može kupit i tako ću to nosit samo dva tri mj pa neka cijena do max 100 kn mi je prihvatljiva..

MalaMuca
    13. Listopad 2014. 23:42

Ja sam našla na njuškalu trudnicki kaput za 100 kuna, moj broj, nošen par puta, reko može :D
    ovak i onak ga nebum dugo nosila...

kleaiva
    14. Listopad 2014. 09:03

ja imam neki kaput na kojemu su gumbi samo iznad trbuha...moram isprobati da vidim hoce biti dobar..ako ne, slazem se da ima jeftinih dućančića pa možda nađem neku jaknu za malo novaca =)
    meni su problem majice koje su mi sve prekratke...još od prošle trudnoće imam dosta vesti tunika ali sve uvijek imaju kratki rukav pa ispod moraš obući neku majicu s dugim rukavima....jel zna netko gdje ima za kupiti dužih t- shirt majica s dugim rukavima....tak da ne moram kupovati veću veličinu jer su mi onda te majice kasnije neupotrebljive jer su mi prevelike u ramenima :)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Jojo5
    14. Listopad 2014. 20:06

Ja se nadam da zima neće doći dok ja ne rodim Za svaki slučaj imam čak dva komada debelih vesta koje mogu obući hehe :D ako zazimi ja sam doma do poroda .

Danas sam dobila dio obećane robice Odmah sam otrčala po deterđent za veš, sensitive pa cijeli dan premećerm robicu sim pa tam

Malo mi za sreću treba

• vjeverica2
    15. Listopad 2014. 13:39

jojo koji sensitive deterdžent imaš?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.