Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Yasmin2
    10. Listopad 2014. 14:01

hej...termin mi je 17.2.  Varaždinsko rodilište

Leona4
    10. Listopad 2014. 14:08

Moj Mene nije nigdi slao a ja sam od kontrole do kontrole dobila 1 kg tako da mislim da to nema nikakve veze a i sta mi je on sam rekao da to nisu ni tocni podatci jer nemogu ni oni tocno izmjerit, sve je to super nema mjesta panici kad mi je cura u najboljem redu i mama isto, mene vise brine torba za rodiliste i sta, koliko, di, kada kupiti, oprati, slozit i pripremit

TODAY is a new BEGINNING :)

kimito
    10. Listopad 2014. 18:01

Dobrodošle sve nove! Leona, i ja baš zadnjih dana mislim kak mi je vrijeme da se pokrenem i počnem spremat torbu. Termin mi je tek 5.12. ali nekako baš vrijeme leti!

Jojo5
    10. Listopad 2014. 22:18

Vama je vaš ginekolog bar rekao kilažu meni moj nje dva mjeseca uzv napravio pa mi nije ni rekao kolika je beba! Ali nisam mu rekla da sam ja kod privatnice išla tak da ga nisam ni forsirala a i uzv mu je banana u ordinaciji. Ima sreće što sam sva neka mila i blaga u trudnoći i da mi je simpatičan

Jojo5
    10. Listopad 2014. 22:25

Leona imaš na klokanici rubriku oprema za novorođenče, najosnovnije što ti treba za početak.
    Tako sam ja krenula raditi popis , na kraju mi svi nose odjeću od Amerike, Njemačke , Makaraske i Vinkovaca :D, samo kako su krenuli čini mi se da nisu svjesni da trebam roditi za mjesec dana a ja ne mogu više dočekati da mi sve donesu ! Sada bih samo čistila, prala ,spremala .... Jedva čekam iduća dva tjedna da mi sve stigne i da sve kupim srce da mi bude na mjestu

MalaMuca
    11. Listopad 2014. 08:10

Zimske mame, imam pitanje... Ovak, muči me kaput/jakna, sad je još ajde kao toplo pa nosim neke veste navečer i to, a ovak i onak nejdem nikam po vani, ali bojim se da dok zahladim nebum imala kaj za obući, jer ne stane mi trbuh ni u kaput ni u jaknu, a nemrem do 12. mjeseca bit bez toga. 
    E i sad opće ne znam dal da si kupujem novo ili kaj da radim, jer nosila bum to dva mjeseca i gotovo. 
    kaj vi imate u planu glede zime i kaputića? :D

kimito
    11. Listopad 2014. 09:18

Mene to isto muci, ne kupuje mi se kaput koji cu nosit mjesec dan.. prije par dana sam bas isla trazit nesto i nisam nista nasla, trbuh mi ne stane u m, a u l velicini su mi predugi rukavi i veliko mi u ramenima..tak da sam odustala. Uostalom, 10. mjesec cini se da ce biti super vrijeme, vidjet cemo sta ce bit u 11. Razmisljam da mi mozda nece ni trebat kaput, mozda zima ni ne dodje do 12. mjeseca!

Leona4
    11. Listopad 2014. 09:27

Kimito imas ti jos vremena , meni je 18.11 i panika je lagano proradila a mislila sam da cu ostat smirena.
    Jojo ja mislim da bi poludila da mi ne napravi uzv svaki put, mene su moji zezali da ce mi kupit neki mini za kuci da mogu svaki dan gledat jer mi je bilo malo jednom mjesecno na kontroli, a sta se poklonjene robice tice svi govore imam ti ja torbu da dat, ova punu kutiju ova šleper ali niko jos nista ne šalje, jos i nemoj kupovat dobit ces brdo toga a kako su krenuli bit cemo zamotane u deku budem li ih cekala, moram ja to jos i oprat, popeglaz i slozit.
    Mala muca to je i mene isto brinulo ali se nekako nadam kad vidim koliko je toplo da mi jos mjesec dana nece trebat nista, ja sam jos uvijek u japankama, ali meni je i inace uvik vruce a necu nista ni kupovat, ako zahladi ja pravac u kucu.
    Uf jesam se raspisala
    pozdrav mamice 

TODAY is a new BEGINNING :)

cloudy
    11. Listopad 2014. 10:01

I mene to za zimu muči....imam neki kaputnkoji sam pred par godina kupila i kojem sam fulala veličinu pa se nadam da ću bar u njega stati....ali sve se nekak nadam da mi ni neće trebati,da ne bude jako hladno

chago
    11. Listopad 2014. 14:22

prosli put sam po zimi bila trudna, bilo je i snijega, a nosila sam svoju staru pernatu jaknu velicine S koju naravno nisam mogla zakopcati ali sam zato debeli i siroki sal zamotala jednom oko vrata, a ostatkom pokrila trbuh. savrseno je funkcioniralo! niti jednom se nisam smrznula

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.