Leona, najbolje ti pogledat temu "Torba za rodiliste" tu na forumu, super mame su sve objasnile
https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/torba-za-rodiliste-284
16.12.2014 <3 Lena <3
ja sam baš večeras počela pisat spisak za rodilište, jer moram znat šta sve trebam kupit još..
Bok,okruglice...evo i mene,bila u utorak na uzv i pregledu...31tj,napokon saznali da je curka jer se je dosad skrivala(sramežljivo dijete). procjenjena je na 1840g,malo mi to zvuči puno ali... uglavnom sve super osim mog visokog tlaka,morat ću malo u petrovu na pt1 28.10. radi obrade,tad će biti 34 tt pa ćemo vidjeti što dalje. pošto mirujem od početka,zaokružila sam se i dobila 14kg dosad,nadam se da ne bude još puno u ova dva mjeseca...
Pozdrav svima, trudna sam 18 tjedana i čekamo dečkića, termin nam je 12.03.2015.
Mi smo u 29 tt bile teške 1700 a u 32 tt 2650, ima li itko slican nama po tom pitanju, sta su vam doktori rekli na to, moj nije nista posebno komentirao
TODAY is a new BEGINNING :)
Ja sam zadnjii put bila prosli tjedan (30+2) i bio je tezak 1995..rekla mi je da je malo previse i da pripazim na secer i dodjem na kontrolu za 2 tjedna..tako da drugi tjedan idemo opet pa da vidimo dal smo se jos udebljali ili ne :) ali iskreno mislim da to nije nista strasno nego da doktori malo pretjeruju, to sto ima 200-300 grama vise ne znaci da nije zdrava beba nego samo da se mama dobro hrani
Bok cure, da se i tu predstavim, termin mi je 4.12., curka, petrova
Bandb slažem se...pa i jel nije bolje da je beba veća nego da je manja pa da nas šalju na ko zna kakve dodatne pretrage
pa da bas...meni je toliko digla paniku jer je kao prevelik (+2 tjedna)..pa da idem raditi opet ogtt, pa da idem u trudnicku ambulantu da mi ga tamo mjere i sta ja znam sta jos...ja proplakala cijeli dan bez potrebe...samo je napredno dijete, na mamu
Meni moj nije ništa posebno rekao osim da je bolje da je veća beba...još sam ga pitala hoće me na ogtt slat al je rekao da neće jer nema potrebe...
Sortiraj odgovore
Najstariji