Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    12. Rujan 2014. 18:50

Dobro došle cure 

• sir_ena
    15. Rujan 2014. 23:24

Cloudy, mi imamo termin isti dan!!!! 

cloudy
    16. Rujan 2014. 08:36

:) sir_ena :D napokon netko s mojim terminom  (ako ne rodim ranije hehe) di planiraš roditi? i da... dobro nam došla 

• sir_ena
    16. Rujan 2014. 10:58

Hvala! Na Sv. Duhu!

cloudy
    16. Rujan 2014. 11:33

:) želim ti sreću :) ja u sk planiram roditi... tu mi je najbliže...

• sir_ena
    16. Rujan 2014. 15:13

Jesi nabavila nešto od opreme, robice? Za NIŠTA! Nije za pohvalu, ali uopće ne znam što mi je nužno potrebno za prve dane. Gledam neke tanke bodiće i ne znam jesu svi tak tanki ili će mi se dijete smrznuti. Buni me ta debljina materijala i veličina odjeće, obiro na godišnje doba.

cloudy
    16. Rujan 2014. 15:28

ja imam par bodića, benkica, neko čupavo odjelce, dekicu i ručnik :) i tetra pelene :D i to je za sad to... malo po malo nabavljam, uskoro ću i platnene pelene nabaviti i još nešto odjeće...isto čekam da stigne zimskije garderobe jer ja dok sam gledala bilo je većina s kratkim rukavićima...  jel ti to prva beba?

• sir_ena
    17. Rujan 2014. 21:35

Da, meni je prva beba. 
    Krećeš u nabavu platnenih? Ja se nekako bojim hoću li se snaći s njima, pa bi za početak  probala jednokratne. Ne znam, rekla mi je frendica da njena frendica ima PP i da im cijeli stan smrdi o urinu, tj kad da im mačke piške na svakom koraku. A ja nemam sušiilicu ni balkon, pa se bojim da bi mi se to moglo dogoditi. Plus kod mene stalno smrducka po vlazi.

cloudy
    17. Rujan 2014. 21:58

I meni je prva beba :)  i isto nemam balkon,ubiti imam al mi je preko zime totalno nekoristivo,a doma imamo peć na drva pa isto bed za sušenje..ja sam nekak optimistična...ak uspijem posušit svoje debele vunene majce i ručnike,osušit će se i pelene  a što se mirisa tiče,kolko sam skužila treba samo nabavit dobru kantu za držanje prljavih ili onaj wetbag... a i planiram ih prat svaka 2-3 dana ako ne i češće...ja ću i jednokratnih nešto nabavit,al ovo mi je u konačnici jeftinije

• sir_ena
    17. Rujan 2014. 22:09

Znam... I ljepše su! Ja bi tak te PP, ali nekako to ljudi osuđuju kao da sam neka zaostala hipijevka!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.