:) sir_ena :D napokon netko s mojim terminom (ako ne rodim ranije hehe) di planiraš roditi? i da... dobro nam došla
Jesi nabavila nešto od opreme, robice? Za NIŠTA! Nije za pohvalu, ali uopće ne znam što mi je nužno potrebno za prve dane. Gledam neke tanke bodiće i ne znam jesu svi tak tanki ili će mi se dijete smrznuti. Buni me ta debljina materijala i veličina odjeće, obiro na godišnje doba.
ja imam par bodića, benkica, neko čupavo odjelce, dekicu i ručnik :) i tetra pelene :D i to je za sad to... malo po malo nabavljam, uskoro ću i platnene pelene nabaviti i još nešto odjeće...isto čekam da stigne zimskije garderobe jer ja dok sam gledala bilo je većina s kratkim rukavićima... jel ti to prva beba?
Da, meni je prva beba.
Krećeš u nabavu platnenih? Ja se nekako bojim hoću li se snaći s njima, pa bi za početak probala jednokratne. Ne znam, rekla mi je frendica da njena frendica ima PP i da im cijeli stan smrdi o urinu, tj kad da im mačke piške na svakom koraku. A ja nemam sušiilicu ni balkon, pa se bojim da bi mi se to moglo dogoditi. Plus kod mene stalno smrducka po vlazi.
I meni je prva beba :) i isto nemam balkon,ubiti imam al mi je preko zime totalno nekoristivo,a doma imamo peć na drva pa isto bed za sušenje..ja sam nekak optimistična...ak uspijem posušit svoje debele vunene majce i ručnike,osušit će se i pelene a što se mirisa tiče,kolko sam skužila treba samo nabavit dobru kantu za držanje prljavih ili onaj wetbag... a i planiram ih prat svaka 2-3 dana ako ne i češće...ja ću i jednokratnih nešto nabavit,al ovo mi je u konačnici jeftinije
Znam... I ljepše su! Ja bi tak te PP, ali nekako to ljudi osuđuju kao da sam neka zaostala hipijevka!
Sortiraj odgovore
Najstariji