Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    GrbavaMrkva
    27. Kolovoz 2014. 12:19

Hehe još se privikvam na to da mi netko kaze da sam mama 

cloudy
    27. Kolovoz 2014. 13:03

Čudno malo jelda?bar meni je....kad netko kaže budeš bila mama meni to baš čudno zvuči...čudno ali lijepo :)

Nalah
    28. Kolovoz 2014. 09:57

cloudy mi već jesmo mame :)

cloudy
    28. Kolovoz 2014. 10:03

ma znam da... i moja mala mi svako malo to potrvdi lupkanjem iznuta ali opet... čudno mi je to kad mi netko kaže... sad sam dragog krenula privikavati na tatice i tako te nazive :)

Nalah
    28. Kolovoz 2014. 10:04

Kad sam vidjela da mi je 2.test za trudnoću pozitivan,prvo sam čula glas u glavi-ja sam mama

Jojo5
    28. Kolovoz 2014. 23:55

Jeeee dragi kupio svom bebaču kod nas znan kao ajnprlek ili jastuk za spavanje, totalni je zakon i mislim da vreću za spavanje neću ni kupovati jer jastukić je predobar.    Tutneš bebača unutra i neće se otkriti po noći sigurno. Presladak je

Dobiti ćemo dečka  a on nakupovao sve bijelo i bodije i odjelca i kapice, baš je djevica po horoskopu 
    Kada sam ja rekla da neću više trošiti e onda je njega uhvatilo

Tejuska♡
    29. Kolovoz 2014. 02:10

Ajnprlek ajmee kako to nisam dugo cula :D
    bravoo za tatu
    I cestitke na deckicu :)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• paris
    29. Kolovoz 2014. 07:38

Bravo za tatu Jojo  
    Ti jastuci su i meni bili super za spavanje prva 2 mj.

• mama zana
    04. Rujan 2014. 11:17

Bko cure,zene,mame... koliko vidim ovdje su svi iz Hrvatske,al evo jedna crna ovca iz BIH,tocnije Međugorja. Super mi je ova klokanica,stalno sam na netu,vise sam postala zaluđena svakakvim novostima i saznanjima o nasoj djecici,roditeljstvu i ostalim temama. evo po drugi puta cemo postati roditelji,nasa zimska bebica stize ako Bog da 10.01.2015.  mislim da ce mi to biti najlijepsi rodendanski poklon,posto mi 01.01. rockas. Inace u 20-tom tjednu sam trudnoce,imam najboljeg doktora na planeti, dr.Tanović. Rodit cu u Mostaru,kao i svoju prvu curicu. Prvo dijete sam rodila na carski,pa mislim da ce tako i ovaj put biti. Ocekujemo ponovno jos jednu malu princezu. Koliko sam sretna ne mogu niko opisati i nadam se da ce tako do kraja ostati. Svima veliki pozdrav i blagoslov iz Hercegovine.

Mama Zana 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.