Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zac11
    19. Rujan 2014. 21:14

hvala cure!
    cloudy cisto radi usporedbe, beba je ovaj tjedan na uzv bila teska oko 500g, pa sad neznam jel to ok...
    kimito, svaka informacija je dobro dosla

cloudy
    19. Rujan 2014. 21:16

andydea :) kako te ne bi primile :D četvrta beba  wow... svaka čast :) zac... pa tako e nešto to po tim mjerama oko 500g bi trebale biti u tim našim tjednima... kap što kažem, moja je samo veća :)

Andydea2
    19. Rujan 2014. 21:39

Hvala cloudy ...Curke ne opterečujte se oko gramaže..ionako uvijek fulaju i do 500g  pred kraj..
    Da da ...imam curke od 12. i 8g. ,sineka od 2g. i sad nam stiže još jedna princeza...baš smo tako htjeli..ja 24.11 punim 30 =D ...
    Svu djecu sam rodila prirodno, sin je bio king kong od 4180g..sad se nadam pošto je curka da bude manja.. Sa 32 tj. imala je 2kg..baš me zanima ,ali iskreno nebi da je preko 3...hahaha..

kimito
    19. Rujan 2014. 21:49

Četvrto, svaka čast!  Savjetnica za zdravu prehranu-to nam baš treba! Gdje se može bacit oko na kolumnu (pitam ja, daveći se u muffinima) 

cloudy
    19. Rujan 2014. 21:56

Ja ti stvarno skidam kapu  i da...i meni bi dobro došlo malo više zdrave prehrane...pogorovo nakon večerašnjeg bureka sa sirom i piroške s čokoladom

Andydea2
    20. Rujan 2014. 10:39

Možete me pratiti tu na Klokanici,a na facu imam tajnu grupu -Zdrava prehrana beba i djece..ja sam inače veganka i sin isto,jedino curke i muž nisu,ali i njih pokušavam zdravo hraniti..U grupu na facu vas mogu ubaciti jedino ako imate prijatelja u mojoj grupi pa vas on predloži..brojim preko 2000 članova ,pa sam napravila kao tajnu jer su se počeli kopirati moji tekstovi ...
    Danas sam ujutro bila u Babybonusu - sutra vam je repriza u 15:30 h - tema= što ponjeti od stvari u rodilište ?

Andydea2
    20. Rujan 2014. 10:40

Na hrt-2 -sam zaboravila napisati !

• Pea
    22. Rujan 2014. 15:19

Meni još točno mjesec dana do poroda (22.10.), nosim dečka koji je u 35 +5tt 2467gr i 40cm

Jojo5
    24. Rujan 2014. 22:11

Još malo Pea i bebač stiže! 
    Ja sam svaki dan sve uzbuđenija, križam dane!
    Danas 31+2 prije dva tjedna 29+2  i 1430g!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.