Eh cure moram vam reći kako ja cijelo vrijeme mislim da je ta zima još daleko i da imamo vremena.. Nekako mi je još uvijek osjećaj kao da sam "nova" trudnica.. i onda se sjetim da još tjedan dana i eto 3.tromjesječja! Nekako mi prebrzo leti vrijeme Jel i vama tako?
i meni vrijeme leti kao ludo... baš sam jutros skužila da je 18.9,. i da ako ću rodit po terminu da ću za 4, mj imati svoju bebicu u rukama... a ako bude došla prije termina još i prije...i onak sam se malko skamenila... 4. mjeseca... pa to je jako malo... leti vrijeme kao ludo
Kaj cloudy počelo te trtat? je, je brzo to ide, od početka sporo ali nakon nekih šest mjeseci, sve brže i brže..
pa, mogu ti reći da pomalo je...mislim, nije me frka poroda, to sam se pripremila još pred par mjeseci, a i nije me frka hoću li znati s bebom ili ne (mislim da nam je to svim ženam više manje urođeno) ali krenule su prirpeme s dragim..tipa ono, ajmo pregledat sve babybonuse na youtubu, pa naletiš na još neki zanimlivi video i tako... plus je dragog sad sve počelo zanimat... preksinoć je bilo pitanje, kolko beba puta sisa u danu, kolko puta kaka i tako... pa sam mu to googlala odgovore pripreme su krenule pomalo, moglo bi se reći...
Super! Vjeruj mi što više sad naučiš, dobro će ti doći kasnije! Je, da sad ne trebaš učiti kao skripte na fax-u, ali ono što pročitaš definitivno će ti ostati u glavi i dobro ti doći poslije.
:) to je i moj moto... lakše mi je sad sve pročitati, dok ne radim ništa, nego kad beba dođe... a to što se pamćenja tiče.... fakat sve zapamtiš... iako si ja planiram napraviti u pdf-u mini vodič, koji će nam biti na mobu, pa da se znamo snaći hehe... tipa ono, korisni savjeti za grčeve, za ovo, za ono... pa da ne moramo zujat po googlu :P ili pitat svekrvu za savjet hihi
ma ja sam si to objasnila da će bolit.... i da ne mogu bol izbjeć... i da će bit tak kak bude... dragi ide samnom pa ću imat podršku... jedino čeg me frka je rezanje (što ću u onaj popis "želje i pozdravi za porod" napisat da ne želim ako nije potrebno, krajnje potrebno) i carski... to dvoje bi volila izbjeć ako je ikako moguće (čist iz razloga da mi poslije doma bude lakše) a na bol sam se pripremila :)
Ja o porodu nekak uopće ne razmišljam, ne mogu si to uopće zamislit..ali spremna sam na to da mora bolit.. mišljenja sam kako svi tako i ja, pa sad netko ima malo više sreće, netko manje..
Ali da vrijeme leti, to me baš zadnje vrijeme plaši.. Jedva čekam da nam dodje curka, a opet s druge strane nemam pola toga pripremljeno. Ja još brojim 10-11 tjedana i to mi se čini da će proletit!!!
sad kad pričate o tome kužim kako se približilo. uopće nemam osjećaj. meni je isto zima nekako daleko a meni termin u 12. mjesecu... trebalo bi se početi pripremat lagano..
Sortiraj odgovore
Najstariji