Ja sam isto uzela te čarapice a kapicu sam uzela u h&m,veličine su iste kao kod robice,na njoj piše veličina 50 i 0-1 mjesec,iako sam vidila da na nekima samo piše newborn,bez ikakvih veličina ...
Termin je 24 .11 !
U kiku imaju vrlo dobar izbor , tamo sam kupila ručnike i odjelca, makar bih se sada trebala zaletiti po broj 62 i vidjeti zimsku kolekciju koju su najavili.
Ja sam uzela običnu pamučnu bijelu i vunenu kapicu broj 56, čine mi se dosta velike i rastezljive , to sam kupila u Nami.
Glavata ? hahaha
Meni su rekli da je bucko jer ima veliki trbuh
meni je rekao da je cijela beba veća odnosno bucmasta (785 grama 22+7) i da ima veću glavicu... al što je dragi iskomentirao bar je ziher da je njegova hahaha jer to su njegovi glavati geni .... ja sam u kiku vidjela preslatke čupave kapice al su bile dimenzije glave... odnosno promjer... pa mi je nekak blesavo po tom kupovat...
sceky :) čarapice su me oduševile... iako su plave ali nema veze :D
Da,preslatke su :) evo ja sam baš poslagala sve što sam do sad kupila da vidim koliko čega od koje veličine imam i stvarno neznam kad će moje dijete stići to sve obući ahaha :) a ja si sve mislim nemam ništa kad ono-skupilo se a što se tiče veličine bebe,meni je jučer jedna medicinska sestra (kad sam išla u posjet seki u rodilište) buljila u trbuh i izjavila kako ću ja rodit oogromno dijete! A po uzv je točno kako bi i trebao biti,i svi mi kažu da mi je trbuh normalan,da nije ogroman kako ona kaže... a mislim što bi mi se trebala rebra vidjet a imam još 6 tjedana do poroda?
Morat cu se do onda do kika zaletit, nisam jos nikako bila! Ja sam isto kupila u h&m-u pamucne kapice broj 50, mislim da su dvije bile 39 kn. Bila sam prije par dana i u kiki na jankomiru, posto zatvaraju imaju velike popuste, ali nije jos puno toga ostalo..kupila sam aventove dude, bile su u pola cijene. Imaju i kolica na 50%, samo pitanje koliko im je toga jos ostalo.. Kadicu sam kupila u ikei, cini mi se skroz ok..
evo da se i ja pridruzim zimskim bebama, termin 15.1.2015. i rodit cu svoju curku u Vinogradskoj. Jos nisam nista nabavila osim nesto malo robice, a nesto sam i dobila od frendice koja je rodila ove zime...
Moja je otpocetka malo manja beba..u pon imam pregled pa cemo vidjet kolika je, na zadnjem pregledu u 25.tjednu je imala 720 g tako da cloudy tvoja je bas velika..ali sve se to moze promijenit do kraja. Meni je ginic rekao da je moguce da ce bit manja beba, a opet moze pred kraj nadoknadit..
Zac, dobro nam dosla! Ja cu isto rodit u Vinogradskoj pa podjelim dojmove.. :)
zac dobro došla :) nas dve smo 2 dana razlike :) kimito...da... i ja gledam po mjerama i baš je velika... a ja sam relativno sitna... 167 cm... a i svi iz familije su mi sitni dosta... bebica se čini se na stranu dragog umetnula
Većer..dugo me nije bilo na Klokanici...ali evo odlučila sam Vam se pridružiti u ovom kratkom iščekivanju..nadam se da me primate ...Mama sam troje dječice,pišem i kolumnu o zdravoj hrani.. trudna sam i čekam 4.bebicu..Detaljnije čemo sa vremenom..uglavnom termin je 4.11. <3 , sad sam ušla u 34tj. trudnoće...veselim se druženju...
Sortiraj odgovore
Najstariji