pogledat ću u nami i Kiku onda jer valjda još nisu došli svugdje. jedva čekam navalu zimske robice
ninika tih debljih gegica već sad ima u Kiku...ja nisam uzimala dok nevidim kak će malac rasti a za sad tražim one tanje
Dali ćete kupovati zimske vreće za spavanje?
Ja bih rado kupila samo ne znam kolika je potreba u grijanom stanu za vrećom da malcu ne bude vruće.
Skafander ću kupiti no zanima me koji broj da uzmem. Ako tko ima kakav savjet dobro je došao!
Dobrodošla nova trudnice!
Kupiti ću skafander definitivno a budem i vreću za spavanje!
Bila sam dans u Kik -u i bacila se u trošak, još nisu dobili svu zimsku odjeću i opremu ali veli teta skoro budu! Nešto već ima, to sam pokupovala Idućih mjesec dva čekam donacije i šaljem popis rodbini
Hvala Paris sada sam stekla dojam tek koliko bih trebala obući bebača u zimi još mi je to misterija !
Pozdrav! evo jos jedne zimske curke na vidiku :) termin nam je 21.12. ali veli doktorica nek racunamo oko nove godine pa smo svi skupa vec nestrpljivi :)
zanima me ako znate dal u kik-u ima za kupiti trudnicke hlace za nesto jace trudnice? s obzirom na povecanu tezinu pri samom pocetku trudnoce trudim se ne papati previse slatkog tak da sam do sad dobila samo 2,5 kg :)) ali znam da tek slijedi pravo gomilanje kilica..
Sortiraj odgovore
Najstariji