Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    19. Kolovoz 2014. 10:43

pogledat ću u nami i Kiku onda jer valjda još nisu došli svugdje. jedva čekam navalu zimske robice

piper
    19. Kolovoz 2014. 15:40

ninika tih debljih gegica već sad ima u Kiku...ja nisam uzimala dok nevidim kak će malac rasti a za sad tražim one tanje

Jojo5
    24. Kolovoz 2014. 23:29

Dali ćete kupovati zimske vreće za spavanje?
    Ja bih rado kupila samo ne znam kolika je potreba u grijanom stanu za vrećom da malcu ne bude vruće.
    Skafander ću kupiti no zanima me koji broj da uzmem. Ako tko ima kakav savjet dobro je došao!

paris
    25. Kolovoz 2014. 10:10

Jojo

Ja bih rado kupila samo ne znam kolika je potreba u grijanom stanu za vrećom da malcu ne bude vruće.
    Skafander ću kupiti no zanima me koji broj da uzmem. Ako tko ima kakav savjet dobro je došao!

Jojo, moj malac je rođen krajem 12.mj. i mi smo cca prva 2 mj. za spavanje po noći koristili one jastuke za bebe (mislim to je ko vreća za spavanje zapravo), a ispod toga je imao bodić, odijelce dugih rukava i dugih nogavica sa stopalima i čarapice. Kad je preko dana spavao onda bih ga samo sa dekicom pokrila. Vreću za spavanje smo kupili kad je prerasao te jastuke i meni su te  vreće super jer se ne može raskriti. Kod nas je isto centralno grijanje koje je po noći ili ugašeno ili slabije (ovisi o vanjskoj temperaturi).

Što se skafandera tiče, ja sam uzela jedan u Lindexu (onako je ko dekica isto - ovaj tip http://www.lindex.com/eu/kids/baby-0-1-year/outerwear/7130291/Fleece-overall/?styleId=57320710 ) i to br 56 koji smo koristili sigurno prva 4 mj. jer ima mogućnost da su stopala i dlanovi zatvoreni i otvoreni. Mislim brojevi dosta variraju od marke do marke ali nama je ovaj fakat bio super - ja sam ga zapravo uzela misleći kako će nam biti dobar prvih mjesec dana.  

Nadam se da sam bar malo pomogla 

Alisa2
    31. Kolovoz 2014. 14:36

Jojo

Mi smo zimska beba (1/2014) i imali smo vrecu za spavanje iz Ikee i super je. Nemoze se otkriti po noci kad se ugasi grijanje. Prvih mjesec ili dva mozes jastuk koristiti ako imas, a onda vreca. Kratak je period dok se bebe ne micu po krevetu  Preko dana je bila dekica. Sad cemo i za dolazecu zimu po novu vrecu.

Nalah
    25. Kolovoz 2014. 09:27

http://www.roda.hr/article/read/stvari-potrebne-za-zimsku-bebu

• Lajavica2
    25. Kolovoz 2014. 15:36

i mi smo zimska beba, termin 03.02.2015.

Jojo5
    25. Kolovoz 2014. 22:52

Dobrodošla nova trudnice!

Kupiti ću skafander definitivno a budem i vreću za spavanje!
    Bila sam dans u Kik -u i bacila se u trošak, još nisu dobili svu zimsku odjeću i opremu ali veli teta skoro budu! Nešto već ima, to sam pokupovala Idućih mjesec dva čekam donacije i šaljem popis rodbini  
    Hvala Paris sada sam stekla dojam tek koliko bih trebala obući bebača u zimi još mi je to misterija !

paris
    27. Kolovoz 2014. 09:00

Dobro došle zimske mame 

• klara12
    26. Kolovoz 2014. 14:45

Pozdrav! evo jos jedne zimske curke na vidiku :) termin nam je 21.12. ali veli doktorica nek racunamo oko nove godine pa smo svi skupa vec nestrpljivi :)
    zanima me ako znate dal u kik-u ima za kupiti trudnicke hlace za nesto jace trudnice? s obzirom na povecanu tezinu pri samom pocetku trudnoce trudim se ne papati previse slatkog tak da sam do sad dobila samo 2,5 kg :)) ali znam da tek slijedi pravo gomilanje kilica..

ninika11
    26. Kolovoz 2014. 16:19

klara12

Pozdrav! evo jos jedne zimske curke na vidiku :) termin nam je 21.12. ali veli doktorica nek racunamo oko nove godine pa smo svi skupa vec nestrpljivi :)
    zanima me ako znate dal u kik-u ima za kupiti trudnicke hlace za nesto jace trudnice? s obzirom na povecanu tezinu pri samom pocetku trudnoce trudim se ne papati previse slatkog tak da sam do sad dobila samo 2,5 kg :)) ali znam da tek slijedi pravo gomilanje kilica..

dobro došla, imaš za jače trudnice u c&a hlača za kupiti. i nisu jako skupe

GrbavaMrkva
    26. Kolovoz 2014. 16:31

Evo jos jedne zimbe bebe. Termin je 7.2.2015. ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI