Još točno 10 tjedana do termina !! Sve sam uzbuđenija ! Svaki dan gledam te male bodije i čarapice i jedva čekam bebača ...
Hihihi, ja krećem u one ozbiljne šopinge za bebu idući tjedan :D jedva čekam :D
Ja se još isto nisam bacila u shoping robice, frendica ima dosta robice od njene male pa cu ovaj tjedan do nje vidjet sta se nudi.. Jojo, kad je tebi termin? Mi smo tu negdje..moj 5.12.
Cloudy, jesi ti si negdje spominjala di ima jeftinih rucnika s kapuljacom? Gledala sam u ikei, ali mi se ne svidjaju boje..
imaš u kiku :) po 44.90 ... http://www.kik-textilien.hr/rucnik-za-kupanje-133457008841.html?limit=99&p=1 vjerujem da ima i drugih boja... bila danas, al nisam zagledala... uzela sam si odjelce bodić deblji zimski za il 49 il 59 kn nisam više ziher (ostalo mi je u drugom autu pošto je dragi uzeo službeni, pa sutra pišem točnu cijenu i stavljam fotku u album :)) i pakiranje čarapica 50-56 veličina.. 3 komada 25.90 :) jest da su u plavim nijansama ali roze su imali od 68 broja a to mi je jako veliko za početak :)
kimito, jojo ti i ja smo tu negdje, meni je 9.12. :D
cloudy, idem sve kupovati, imam do sad ono kaj sam pomalo kupovala, al baš sad idem u ono turbo šoping di si budem kupila sve od ručnika, kadice, odjeće, kolica, dekica, čarapica...
:) joj mi tu kadicu moramo isto... a i odjeće bi trebala krenut i u drugim veličinama nabavit..za sad mi je sve 56... možda jedna il 2 stvari 62.... al dobro ... ja imam još neka 4 mj
Ja sam se danas nakupovala baš puno i baš sam sretna,najviše sam kupila u kiku,stvarno im je povoljna robica,čak i ova iz nove kolekcije,ali i u drugim dućanima sam dosta toga povoljnog našla,tako da sam sad što se tiče robice spremna :) još samo fale krevetić i kadica i to je to :) i da,ovi ručnici u kiku dolaze u svakakvim bojama(prije sam vidila samo žute),ja sam si kupila za sada 2 pa ću viditi ako mi bude trebalo još lako kupim :)
:) znači sve smo neke u šoping modu :) meni su one čarapice preslatke :) i dragi se sav rastopio nad njima :D nego... jeste uzimale kapice? i kak te veličine idu? koju uzeti? jer vidila sam ih danas po 25 kn u kiku i uzela bi al su me zbunile dimenzije... kak da ja znam kolku će mi beba imat glavu..još kad znam da je jučer dr rekao da je glavata (dobro ne tim riječima, ali tak se to dalo iščitati)
Sortiraj odgovore
Najstariji