Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jojo5
    12. Kolovoz 2014. 23:40

Možeš primiti anesteziju lokalnu u trudnoći , bolje za bebu da te manje boli nego više  a  za antibiotike ne znam, to bi trebala s lječnikom se posavjetovati.
     Ja ne bih antibiotike uzimala ako nisu nužno  potrebni i to bih još zvala ginekologa i liječnika opće prakse prije nego išta od tih kemikalija unesem u sebe.

Sretno! Javi kako je prošlo!

Leona4
    13. Kolovoz 2014. 00:29

Uuuf evo nas živi i napola zdravi , uglavnom nije mi ga tila vadit jer ja nisam njen pacijent, otvorila ga i ocistila, trebat ce par dana da upala prode a onda direkt u svoje zubarice i izvadit ga, ne ponovilo se ni meni ni nikome, ugl.postoji nekakva inekcija bez adrenalina za trudnice ali se moze i normalna ako ste ju koristili i prije bez nekakvih nuspojava, pozz cure

TODAY is a new BEGINNING :)

MalaMuca
    13. Kolovoz 2014. 01:04

Samo da se javim da sam bila na kontroli danas i moja cura je teška oko pola kile i sve je super, normalne je veličine za 23.tjedan :D Već smo prošle pola <3 Stalno ju osjetim i pre sretna sam sva danas :D

Dada32
    13. Kolovoz 2014. 08:17

MalaMuca, JUPI za curicu 
    Ja idem 18. na pregled i cilj nam je premašiti kilu (ali mi vas šišamo za 5 tjedana). 

ninika11
    13. Kolovoz 2014. 09:33

Malamuca super za curicu.. neka se tebi ona javlja blago ti se.. ja jos cekam udarac. Al gledam sliku mog andela pa mi je lakse.

• Adriano
    13. Kolovoz 2014. 09:57

mi smo novi i termin nam je 09.11. 

Leona4
    13. Kolovoz 2014. 12:47

Super  za malu curicu, mi smo na kontroli u 24 tj bili teski 800 gr, a lupa ko velika, ja cim mi se javi sretna da sretnija nemogu bit, i jos da vas pitam, meni kad sjedim nekako je osjetim na vrhu stomaka i kad lezim u donjem dijelu ispod pupka, i kad stavim ruku bas osjetim kako lupne, presavrsen osjecaj

TODAY is a new BEGINNING :)

kimito
    13. Kolovoz 2014. 12:47

Dobrodošle nove mame!  
    MalaMuca, jupii za curicu  Imate već ime?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.