Možeš primiti anesteziju lokalnu u trudnoći , bolje za bebu da te manje boli nego više a za antibiotike ne znam, to bi trebala s lječnikom se posavjetovati.
Ja ne bih antibiotike uzimala ako nisu nužno potrebni i to bih još zvala ginekologa i liječnika opće prakse prije nego išta od tih kemikalija unesem u sebe.
Sretno! Javi kako je prošlo!
Uuuf evo nas živi i napola zdravi , uglavnom nije mi ga tila vadit jer ja nisam njen pacijent, otvorila ga i ocistila, trebat ce par dana da upala prode a onda direkt u svoje zubarice i izvadit ga, ne ponovilo se ni meni ni nikome, ugl.postoji nekakva inekcija bez adrenalina za trudnice ali se moze i normalna ako ste ju koristili i prije bez nekakvih nuspojava, pozz cure
TODAY is a new BEGINNING :)
Samo da se javim da sam bila na kontroli danas i moja cura je teška oko pola kile i sve je super, normalne je veličine za 23.tjedan :D Već smo prošle pola <3 Stalno ju osjetim i pre sretna sam sva danas :D
MalaMuca, JUPI za curicu
Ja idem 18. na pregled i cilj nam je premašiti kilu (ali mi vas šišamo za 5 tjedana).
Malamuca super za curicu.. neka se tebi ona javlja blago ti se.. ja jos cekam udarac. Al gledam sliku mog andela pa mi je lakse.
Super za malu curicu, mi smo na kontroli u 24 tj bili teski 800 gr, a lupa ko velika, ja cim mi se javi sretna da sretnija nemogu bit, i jos da vas pitam, meni kad sjedim nekako je osjetim na vrhu stomaka i kad lezim u donjem dijelu ispod pupka, i kad stavim ruku bas osjetim kako lupne, presavrsen osjecaj
TODAY is a new BEGINNING :)
Sortiraj odgovore
Najstariji