Mala Muca jeee moj se bebač miče stalno , totalno fora! mi smo dva tjedna prije vas .
Najveća mi je fora moja mačka koja dođe presti u krilo a on dopliva ju malo kiknuti a trbuh se cijeli izobliči. hahaha totalno veselje
Još nemamo ime, al stignemo se smisliti :D
Jojo, moja mala isto reagira na mace, pogotovo na ovu najveću koja baš brutalno prede i često mi dođe legnut na trbuh i onda prede, a i brijem da su mi peseki skužili bebu jer mi stalno trbuh šnjofaju i s njuškicom gurkaju :D
Veselje s našim životinjama Danas gledam mačku kako si pere nogu i padne mi na pamet da se nadam kako jedan dan neću doći doma i vidjeti si dijete kako si liže nogu jer je to vidio od njih
hehehe blesava trudnica
Moja maca je meni najveća potpora i to ženka, ne pušta me s oka i svaki put kada sam tužna dođe se maziti, makar mislim da ne kuži kao peseki unutarnji mooving.
Ja sam odredila ime još na početku pa sam se do sada naviknula a nije još niti jedno ljepše iskrsnulo. Kada se rodi možda zaključim da mu neko drugo pristaje bolje, tko zna..
MalaMuca onda mi vjerojatno imamo isti termin i ja sam u 23 tj!! jooj kako super i moj se malac rita kao veliki, i čak sam primjetila da reagira na tatin glas, mada mi se čini nekako rano za to ali uvijek se javi, a kada muz nasloni ruku na trbuh ubrzo se na tom mjestu stvrdne kao da se približio tati :-) koji predivan osjećaj!!! a moj pas ne reagira ništa posebno, tko zna jel skužio, ali je promjenio ponašanje ne zahtjeva igru ni šetnje, vidi da su se prorijedile za 70% jer sam morala malo mirovat ali je skroz cool i uopće ne traži vani nego čeka da ja predložim
cure jel ikoja vidjela bodiće ili kako se to već zove sa zatvorenim nogavicama sad negdje?
Vidjela sam u Nami na trgu na dječjem odjelu. Mislim da se to zove kombinezon . Ali još uvijek sam neuka pa ne drži me za riječ. Imaju u Nami sve i baš je slatko ali kupiš par stvari i mislim da si već na oko 250 -300 kn. Vidjela sam na njuškalu i facebook grupama da prodaju te gegice, kombinezone ili štogod povoljno pa se može naručiti.
Sortiraj odgovore
Najstariji