Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jojo5
    13. Kolovoz 2014. 12:50

Mala Muca jeee moj se bebač miče stalno , totalno fora!  mi smo dva tjedna prije vas .
    Najveća mi je fora moja mačka koja dođe presti u krilo a on dopliva ju malo kiknuti a trbuh se cijeli izobliči. hahaha totalno veselje

MalaMuca
    13. Kolovoz 2014. 13:51

Još nemamo ime, al stignemo se smisliti :D
    Jojo, moja mala isto reagira na mace, pogotovo na ovu najveću koja baš brutalno prede i često mi dođe legnut na trbuh i onda prede, a i brijem da su mi peseki skužili bebu jer mi stalno trbuh šnjofaju i s njuškicom gurkaju :D

Jojo5
    14. Kolovoz 2014. 00:02

Veselje s našim životinjama Danas gledam mačku kako si pere nogu i padne mi na pamet da se nadam kako jedan dan neću doći doma i vidjeti si dijete kako si liže nogu jer je to vidio od njih hehehe blesava trudnica

Moja maca je meni najveća potpora i to  ženka, ne pušta me s oka i svaki put kada sam tužna dođe se maziti, makar mislim da ne kuži kao peseki unutarnji mooving.

Ja sam odredila ime još na početku pa sam se do sada naviknula a nije još niti jedno ljepše iskrsnulo. Kada se rodi možda zaključim da mu neko drugo pristaje bolje, tko zna..

Maliia
    14. Kolovoz 2014. 20:55

MalaMuca onda mi vjerojatno imamo isti termin i ja sam u 23 tj!!  jooj kako super i moj se malac rita kao veliki, i čak sam primjetila da reagira na tatin glas, mada mi se čini nekako rano za to ali uvijek se javi, a kada muz nasloni ruku na trbuh ubrzo se na tom mjestu stvrdne kao da se približio tati :-) koji predivan osjećaj!!! a moj pas ne reagira ništa posebno, tko zna jel skužio, ali je promjenio ponašanje ne zahtjeva igru ni šetnje,  vidi da su se prorijedile za 70% jer sam morala malo mirovat ali je skroz cool i uopće ne traži vani nego čeka da ja predložim

MalaMuca
    14. Kolovoz 2014. 23:35

Meni je termin 9.12., tebi?

ninika11
    15. Kolovoz 2014. 16:43

cure jel ikoja vidjela bodiće ili kako se to već zove sa zatvorenim nogavicama sad negdje?

Jojo5
    16. Kolovoz 2014. 15:09

Vidjela sam u Nami na trgu na dječjem odjelu. Mislim da se to zove kombinezon . Ali još uvijek sam neuka pa ne drži me za riječ. Imaju u Nami sve i baš je slatko ali kupiš par stvari i mislim da si već na oko 250 -300 kn. Vidjela sam na njuškalu i facebook grupama da prodaju te gegice, kombinezone ili štogod povoljno pa se može naručiti.

Jojo5
    18. Kolovoz 2014. 23:59

Ima u Kiku  koliko sam vidjela na netu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.