Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    01. Kolovoz 2014. 10:06

:) rekli su sredina zime :) morat ću vakulu zvati hihi ... ma da, stignemo... za sad znam da rajem 8 mj idemo u karlovac na dane piva (bit će dani piva kako za koga) na koncert dubioze a zg ako nam uleti ranije uleti ako ne, stignemo :)

DarijaZ
    01. Kolovoz 2014. 10:54

Kaj, nist od snijega?! A ja svake godine cekam taj snijeg ko' malo dijete 
    Aj dobro, sad cu barem moci ici setati s malim i ne smrzavati se...
    Inace cure s zimskim bebama....moja sestra je rodila malu 02.01., te godine je bilo fuuul hladno i napadalo pun klinac snijega...al vam je ona vec nakon 3 tjedna bila s malom vani...fino ju je ubundala, stavila u sling i otisle one setat... Kaze da bi inace poludila doma zatvorena, a i malena je spavala ko' top..
    I ovo da ce vama i bebicama bot hladno...to su gluposti....pa svi imamo grijanje, a i ono na drva super ugrije

MalaMuca
    01. Kolovoz 2014. 13:07

Ja bi isto da pada snijeg i da nam bude super božićni ugođaj domeka <3

antonio
    01. Kolovoz 2014. 13:21

Cure moje ja sam imala dve zimske bebe i mislim da je bolje imat zimske nego ljetne .,zimi ih obuces i ne moze im bit zima a po ljeti neznas kako bis ih obukao jer dok su tako mali jos nemaju u sebi osjecaj ni zime  eto ja sad cekam moju malu princezu ustvari vec se trebala rodit i na sto muka sam sa tom robicom pripremila sam sve pamucnu tanju robicu dugih rukava i tako kratkih pa sta bude.

cloudy
    01. Kolovoz 2014. 13:34

luli..nisam znala da ima c&a u karlovcu ... hvala na infu :D dolazimo baš na moj rođendan 24.8. na dubiozin koncert i baš mu se veselim :) 
    a što se tiče zimskih beba i ja nekak mislim da je lakše obundat bebu nego po ljetu ne znat šta da joj obučem ak je vruće... al eto... sveki mi je nabijala fobiju dok joj dragi nije zabranio da mi pametuje oko ičega kad je trudnoća i porod i beba u pitanju tak da je sad mir :D

Jojo5
    03. Kolovoz 2014. 21:27

Bok! Evo istraživala sam i Vinogradska bolnica u Zgb ima vrlo dobre komentare na svim forumima! Mislim da sam dobro odabrala!  Moram vam priznati makar mi je termin 24.11 meni je to nekako blizu... pokušavam se opustiti no počela sam skupljati robicu , kupovati kinderbet, žicati stvari tko ima što za dati.. čak je bebač dobio flašicu za koju se nadam da mi neće trebati duže vremena.... Nekako dok čujem ah imaš vremena...nemam taj osjećaj! toliko je stvari koje treba prirediti!

MalaMuca
    04. Kolovoz 2014. 13:38

Jojo, tak se i ja osjećam a mi smo tek počeli preuređivati kuću za bebu, meni je termin 9.12. i sve mi se čini da ništ ne budem stigla iako budu radovi gotovi do 10. mjeseca.
    Ja sam isto nabavila sve osim kolica, to još nemam :D i čekam da vidim kaj budem sve dobila tak da si mogu počet kupovat robicu

Dea23
    04. Kolovoz 2014. 16:54

Pozdrav, mi smo isto novi, termin je 15.1. i jako jako se nadamo da ćemo u srijedu saznati spol

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.