Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelinjak
    04. Kolovoz 2014. 19:51

Andrija bi trebao stici po procjeni ljudi u bijelom 24.9. nase odrediste je Sv. Duh.

Luli2
    05. Kolovoz 2014. 14:19

Lako se opremiti kad sve dobiješ :p 
    Ali dok to sve ne bude na svom mjestu nije mi srce na mjestu :)

tena123
    06. Kolovoz 2014. 21:40

meni je termin 28.12. i apsolutno ništa nisam kupila niti pripremila, još mi je nekako rano za to. ali jedva čekam da krenem, ono najbitnije mislilm kupovati u 10 mj (kolica,krevetić) a do tada možda malo robice ili koju igračkicu kupim

Marinica27
    07. Kolovoz 2014. 14:26

Curke, meni je termin 21.11., nedavno smo započeli sa "prikupljanjem" stvarčica za našu curicu. Zaista sam jako puno stvari dobila na poklon a neke posudila (kinderbet,nosiljka,kadica,robica,izdajalica.....) . Mislim da smo punooo uštedjeli-ostala su nam još samo kolica! nakon nekoliko dana konstantnog surfanja našla sam nekoliko baby ducana u Austriji (Beč) i ostala paf kad sam vidjela razlike u cjenama kod njih i kod nas..da ne povjeruješ! Neka čak i duplo jeftinija! Srećom,imam tetu u Beču i vjrujem da ću je ubrzo angažirati da mi kupi kolica (nakon što se od nekoliko desetaka uspijem odlučiti :-). Ako imate priliku prosurfajte po Austrijskim ducanima pa čak i mađarskim!

ninika11
    07. Kolovoz 2014. 15:51

Mi ćemo krajem devetog početi sa kupovinom stvari. i tako do 12. mjeseca pomalo. pokušat ćemo akcije neke uloviti pošto sve kupujemo...
    Marinica27 ajde stavi molim te linkove ako ti nije problem.

DarijaZ
    07. Kolovoz 2014. 16:03

Pogledajte si i na ebayu kolica...  Mi kupili bogaboo bee kolica , limited edition sa dosta dodatne opreme za 500 eura...

Leona4
    12. Kolovoz 2014. 17:24

Mamice upomoc, boliiiii zub idem veceras kod zubara, vaditi ili ne, opasnosti i savjeti uzimati li antibiotik ako mi prepise; spasavajte savjetima hvala vam

TODAY is a new BEGINNING :)

Tina0208
    12. Kolovoz 2014. 17:50

uhhh...nemam pojma...svakako napomeni da si trudnica i da nebi voljela ljekove ako ne moras....

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.