Andrija bi trebao stici po procjeni ljudi u bijelom 24.9. nase odrediste je Sv. Duh.
Lako se opremiti kad sve dobiješ :p
Ali dok to sve ne bude na svom mjestu nije mi srce na mjestu :)
meni je termin 28.12. i apsolutno ništa nisam kupila niti pripremila, još mi je nekako rano za to. ali jedva čekam da krenem, ono najbitnije mislilm kupovati u 10 mj (kolica,krevetić) a do tada možda malo robice ili koju igračkicu kupim
Curke, meni je termin 21.11., nedavno smo započeli sa "prikupljanjem" stvarčica za našu curicu. Zaista sam jako puno stvari dobila na poklon a neke posudila (kinderbet,nosiljka,kadica,robica,izdajalica.....) . Mislim da smo punooo uštedjeli-ostala su nam još samo kolica! nakon nekoliko dana konstantnog surfanja našla sam nekoliko baby ducana u Austriji (Beč) i ostala paf kad sam vidjela razlike u cjenama kod njih i kod nas..da ne povjeruješ! Neka čak i duplo jeftinija! Srećom,imam tetu u Beču i vjrujem da ću je ubrzo angažirati da mi kupi kolica (nakon što se od nekoliko desetaka uspijem odlučiti :-). Ako imate priliku prosurfajte po Austrijskim ducanima pa čak i mađarskim!
Mi ćemo krajem devetog početi sa kupovinom stvari. i tako do 12. mjeseca pomalo. pokušat ćemo akcije neke uloviti pošto sve kupujemo...
Marinica27 ajde stavi molim te linkove ako ti nije problem.
Pogledajte si i na ebayu kolica... Mi kupili bogaboo bee kolica , limited edition sa dosta dodatne opreme za 500 eura...
Mamice upomoc, boliiiii zub idem veceras kod zubara, vaditi ili ne, opasnosti i savjeti uzimati li antibiotik ako mi prepise; spasavajte savjetima hvala vam
TODAY is a new BEGINNING :)
uhhh...nemam pojma...svakako napomeni da si trudnica i da nebi voljela ljekove ako ne moras....
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji