Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    30. Srpanj 2014. 07:55

dobro došle nove mamice.. mene zima ne plaši uopće. i sama sam zimsko dijete i veli mi mama da joj nije bio nikakav problem zima. da je ljeto im bilo pakleno i da bolje da sam zimsko dijete bila (lakše se podnosi). iako ljetnim bebama ove godine nije neka vrućina

cloudy
    30. Srpanj 2014. 08:50

ja sam dijete s kraja kolovoza al se sjećam da mi je mama znača pričati da je tad 9 mj bio jako topal i da joj je bilo puno lakše s bratom koji se sredinom 10. mj rodio tak da ... :) al kao što sam rekla nisam ja opterećena zimom kolko su opterećeni svi oko mene

Leona4
    30. Srpanj 2014. 11:49

Pozdrav novim mamicama meni je sto puta draze da je zima nego ljeto( stat cemo kuci u toplome sa svojim bebicama i uzivat s njoma bar se necemo ljepit od vrucine) nisam nikad ni sama sebi dozvolila da mi je zima a pogotovo necu ni sada fala bogu svi imamo krov nad glavom i grijanje tako da nema ZIME ZA ESKIME   nego mamice buduce mene vise brine sta,kada i koliko kupiti sve bi nekako krenula kupovat pa se sjetim da nemam pojma ni di,sta,kako,koliko kupit, pocela sam njuskat po internetu, nema cega nema a meni u glavi miljardu upitnika

TODAY is a new BEGINNING :)

cloudy
    30. Srpanj 2014. 12:22

E Leona to s kupovinom i mene muči... u trgovinama nema baš još ponude za zimu...ja bila neki dan i sve je kratki rukav ili full lagano...čak i taj ručnik šta sam kupila mi se nekako tanjušan čini... nadam se da će uskoro krenuti neki zimski asortiman u trgovine pa da se mogu opskrbit  jer jdeva čekam da krenem u prave šopinge :)

Leona4
    30. Srpanj 2014. 14:56

Je sve je jos kratki rukav, ti bar imas taj rucnik kakav takav ja nemam jos nista a bas bi tila nekako kupovat ko ce docekat zimsku robicu ionako sam sad poprilicno velika a do zime necu moc u ducane kroz vrata proc morat ce mi prodavacice nosit van iz ducana da vidim i odaberem

ninika11
    31. Srpanj 2014. 19:15

cure ja danas bila u c&a i dobili su nešto za zimu već... eto pa bacite pogled

Leona4
    31. Srpanj 2014. 21:13

Hvala, svaka info. je dobrodosla za nas koje neznamo od kuda krenut 

cloudy
    01. Kolovoz 2014. 09:11

ninika... hvala na infu ali ja za c&a moram potegnut do zg-a... jedno sat vožnje, a dragom se baš i ne da ić ako ne mora... ali planiramo do ikee otić kad se otvori (možda nekad u 9 mj kad prođe početna gužva) pa ga onda nagovorim i da do c&a odemo i do drugih trgovina :)  nego..evo baš čitam jutros na internetu kao neka prognoza za jesen i prvi dio zime (nadam se da u taj prvi dio zime spada i 1 mjesec) kao bit će toplo i ne bi trebalo biti puno snijega :)

ninika11
    01. Kolovoz 2014. 09:27

cloudy mislim da ti početak zime misle na kraj 11. i 12. mjesec (dio) . da tebi je do zagreba vožnja i tlaka pa kužim ga... imate vremena.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.