Pozdrav mamice...
Stiže još jedna zimska beba... termin nam je 29.12. zadnji pregled smo imali prije 10 dana i naravno bebica skupila nogice tako da ne znamo spol
Inače ovo mi je drugo dijete, a roditi ću najvjerojatnije u Puli kao i prvo
nama isto stize deckic i rodit cu vrlo vjerojatno u vinogradskoj ....dali ima jos ko ko se odlucio za tu bolnicu ?
Pozdrav, nama je termin isto u 12.mjescu... strah me je te zime, čini mi se nekako lakše kad je beba mala a vani je toplo, ovako imam fobiju da će mu stalno biti hladno
lilica onda ocekujemo tvoja iskustva poroda u vinogradskoj pa ces nas u sve uputiti sto nas tamo tocno ceka,
maliia i mene je strah zime ali tjesim se da nismo ni prvi ni zadnji i kako svi tako i mi ...prezivjet cemo tu zimu a onda na ljeto vec mozemo s nasim andelcicima na more jer ce taman porast
heeeeej svima... evo mi jučer bili na kontroli
po uzv 12 tjedana ravno, opet malo veća beba al nema veze
Srce lijepo kuca, glava i kralježnica lijepo frmirane, naravno još je prerano za spol odredit, al zato je jako živahna beba, nije nikako mogao ulovit i slikat kako je htio jer se toliko vrti i maše ručicama i nožicama
jao meni kad naraste dovoljno da to sve osjetim
i uz veliki trud doktora ipak sam pregled završila sa novih 9 sličica našeg malog čuda
Sortiraj odgovore
Najstariji