Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MAMA X2
    24. Srpanj 2014. 12:37

pozdrav drage mame ,evo da se i mi predstavimo nama je termin 2.12

mary37
    24. Srpanj 2014. 12:49

pozdrav,nama je termin 26.12. dečko, rodilište Sisak.

majapjava
    24. Srpanj 2014. 14:16

Pozdrav mamice... 
    Stiže još jedna zimska beba... termin nam je 29.12. zadnji pregled smo imali prije 10 dana i naravno bebica skupila nogice tako da ne znamo spol 
    Inače ovo mi je drugo dijete, a roditi ću najvjerojatnije u Puli kao i prvo 

MAMA X2
    24. Srpanj 2014. 14:20

nama isto stize deckic i rodit cu vrlo vjerojatno u vinogradskoj ....dali ima jos ko ko se odlucio za tu bolnicu ?

Lilica
    24. Srpanj 2014. 14:39

ima 15.09.

Maliia
    24. Srpanj 2014. 15:17

Pozdrav, nama je termin isto u 12.mjescu... strah me je te zime, čini mi se nekako lakše kad je beba mala a vani je toplo, ovako imam fobiju da će mu stalno biti hladno

MAMA X2
    24. Srpanj 2014. 16:21

lilica onda ocekujemo tvoja iskustva poroda u vinogradskoj pa ces nas u sve uputiti sto nas tamo tocno ceka,
    maliia i mene je strah zime ali tjesim se da nismo ni prvi ni zadnji i kako svi tako i mi ...prezivjet cemo tu zimu a onda na ljeto vec mozemo s nasim andelcicima na more jer ce taman porast

Me&She
    26. Srpanj 2014. 06:39

heeeeej svima... evo mi jučer bili na kontroli
    po uzv 12 tjedana ravno, opet malo veća beba al nema veze
    Srce lijepo kuca, glava i kralježnica lijepo frmirane, naravno još je prerano za spol odredit, al zato je jako živahna beba, nije nikako mogao ulovit i slikat kako je htio jer se toliko vrti i maše ručicama i nožicama
    jao meni kad naraste dovoljno da to sve osjetim
    i uz veliki trud doktora ipak sam pregled završila sa novih 9 sličica našeg malog čuda

antonio
    26. Srpanj 2014. 07:09

Zelim ljepu dobrodoslicu svim novim mamama,

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.