jooj antonio nadam se da ti to sin nezna...hehe
Laura 21.08.2014 :-*
Super temica,nama je termin 01.01. i ne znamo još spol,sutra nam je 16 tt a prekosutra idemo na pregled pa možda saznamo :)
Ni meni još nisu potvrdili da je sto posto curica :D ali ja se jako nadam da bude :D
Na kraju mislim da je ipak bitno da je beba živa i zdrava.
dobro došle nove cure. ja vas što se tiče spola ne mogu tješiti jer ja sam svaki tjedan htjela drugačije. toliko mi je svejedno dal je curica ili dečko samo neka je zdrava i živahna bebica. kužim da je vama koje čekate dečka a htjele ste curicu ili obrnuto sad malo krivo ali u drugoj turi možda bude curka. veselite se svojim mrvama kojeg god spola bili Pepy nemoj plakati zbog toga. Bebica to sve osjeti.
Hvala curke na utjehama! Prvo je,bit će još prilika,štancat ćemo dok ne dođe curica!! Hehehe Znam da osjeti (jadničak mali) ali tata dovoljno vremena priča s njim pa mu objašnjava da ga mama voli i da ne brine!!!
Ubijte ih uspjehom i sahranite ih osmijehom
tema je za svaku pohvalu. evo ovako ja sam trudna 16 tj. +3, jos neznam spol al se nadam da cu saznati utorak. prva mi je trudnoća pa mi je stvarno puno pomoglo sve što sam pročitala jer vidim da nisam jedina koja već sad ima velik trbuh koji s vremena na vrijeme užasno zateže a nekad i zaboli nešto sa strane. uglavnom uvijek se brinem da je sve u redu s bebom. sada željno isčekujem prve pokrete, možda sam nešto već osjetila ali još uvijek to nije ono pravo, odnosno nemogu sigurno reći da je to to.. jedva čekam
Drage zimske mame, dali koja od vas već osjeća udarce ili leptiriće?
Ja sam u 18.tj i željno očekujem da će uskoro, kroz koji tjedan početi..
ja znam osjetiti ko lagane vibracije ali rijetko i ne znam jel to to...
Sortiraj odgovore
Najstariji