Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leona4
    18. Srpanj 2014. 14:35

Povecava se broj zimskih beba:) Ja sad sa sigurnoscu mogu rec da osjecam udarce, neznam kako je vama ali ja imam osjecaj da moja cura NIKAD ne spava, u bilo koje doba dana kad legnem ona poludi unutra;) cak je i muz osjetio 2 puta ga je malo udarila, sreci nije bilo kraja i sad dok ovo pisem moja cura mi se javlja, sad sam u 22+3 a udarce sam pocela isjecat oko 21tj

TODAY is a new BEGINNING :)

majchi_k
    18. Srpanj 2014. 14:45

evo i tu... :) mame koje trebaju roditi oko 10.1.15. i idu u vinogradsku  pliiiiiiiz  javite se ;)

BandB
    18. Srpanj 2014. 16:42

Bok svima, dobrodošle nove zimske :) ja sam danas 19+5 i jos cekam onaj pravi udarac. do sada sam osjetila samo lagano migoljenje ali se nadam da ce me uskoro onako posteno udarit <3

tena123
    18. Srpanj 2014. 21:58

ma ja se dam zaklet da osjećam nekakve male pokrete, samo se nadam da nisu crijeva. nemogu dočekati dan kada će to biti to.. samo sad ovo što osjećam većinom je navecer jako rijetko preko dana pa se nadam da je to normalno..

• mara22
    20. Srpanj 2014. 15:51

pozdrav svima,  evo još jedne sretne trudnice sa zimskm i terminom porosa, 25.12.

ninika11
    20. Srpanj 2014. 16:44

dobro došle nove mamice. mara na Božić, eto poklona

cloudy
    20. Srpanj 2014. 17:55

Mara...dobrodošla...a što se udaraca tiće ja još čekam i leptiriće i udarce...al valjda će i to uskoro obzirom da sam 14+3 danas

Me&She
    20. Srpanj 2014. 21:43

aaaaa ja sam tek 11 tjedan, načekat ću se 
    to mi je stvarno predivan osjećaj, kad krene gurkanje i lupkanje.. onda nekako imam dojam i osjećaj d aje unutra, ovako je samo siva mrljica na ekranu 

još sam sinoć i sanjala da se rita i probudila se baš u bedu jer znam da to ne će bit tako skoro...

Jojo5
    21. Srpanj 2014. 12:07

Bok! Meni je termin 24.11 i bebač se miče i udara sve u šesnaest! počeo je oko 20 -tog tjedna i sve jače udara . Sve se bojim kako će biti dok naraste pa kikne u mjehur :-) ! Ponekad sjedim i osjećam ga kako se migolji i počnem se smijati jer me škaklja pa me ljudi čudno gledaju :D a ako ne osjetim micanje neko vrijeme zabrinem se jel sve ok.Nikako mi ugoditi.  Moj je plan roditi u Vinogradskoj, dobili su status prijatelja djece pa mi se i tamo čini prikladno...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.