Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Luli2
    07. Srpanj 2014. 17:04

Tejo čestitam! :)

Ja se sada vratila sa pregleda, sve je za peticu, trudnoća je ipak višlja nego šta su mislili  (16+4)
    I saznali smo spol, bit će bebač :)

Me&She
    11. Srpanj 2014. 16:37

Pozz svima, evo da se javim i ovdje, mislim da po terminu moja beba i ja k vama spadamo.
    Termin je 15.2.

Leona baš razmišljam o tvom komentaru i uopće se nemogu sjetit kako je bilo u prvoj tudnoći jer se baš nićim opterećivala i oko ničeg zabrinjavala, s jedne strane moža malo previše flegmatičnoa  s druge mi je bilo baš super, sve laganini i opušteno.
    Taj osječaj napuhnutosti i nategnutosti me pratio prije par dana, čak smo se i smijali da kao da se u ovoj trudnoći ranije vidi nego prije, al kao da je popustio kroz par dana... nemam pojima o čemu ovisi al dokle god je na kontrolama sve super nije mi ni previše bitno :)

Leona4
    15. Srpanj 2014. 14:48

Ja isto izgledam veca nego sta bi trebala bit al sta je tu je, nije me briga za tude komentare, bas sam prije par dana bila na kontroli, radio mi anomaly scan i reko gin. Da je trudnoca i bebe u savrsenom redu a to san sta mi je trbuh tvrd i zateze sam doslovno pocela zanemarivat, ako mogu malo prilegnem a ako ne usporim tempo i cim prije kuci i malo odmorit a jos su mi uz to pocele oticati noge ali necu se zalit vise, kad je bebica dobro i mama je

TODAY is a new BEGINNING :)

Caddy
    15. Srpanj 2014. 15:43

Pozz svima! I mi cemo bit zimska beba, a mozda i novogodisnja;) termin je 30.12! Ko zna:) inace super mi je ova tema "zimske bebe". Sve ste tu negdje kao i ja trudne pa se veselim zajednickim iskustvima iz tjedna u tjedan. Naime u 16-tom sam tjednu. Jos uvijek neznamo spol jer je na zadnjem pregledu bebica imala prelrizene nogice pa smo jos u iscekivanju. Inace super se osjecam. Nisam imala ni mucnine ni nista! Veliki pozz od nas;)

kimito
    15. Srpanj 2014. 19:16

Dobrodošla, Caddy! Mislim da tu ima još koja moguća novogodisnja beba

Pepy
    16. Srpanj 2014. 15:37

Mi smo 23.12. (poklon za Božić!!!),saznali smo da je sinek pa sad ja kukam,plačem,cmizdrim već 2 dana jer sam htjela curicu!!!! Znam da nije u redu al ne mogu si pomoći kad vidim da netko gura curicu.... Ima li netko da me utješi.... 

Ubijte ih uspjehom i sahranite ih osmijehom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.