I ja sam svojoj slukala i poslala test, a njegova me bas taj dan pitala nakon testa i morala sam joj rec, imala sam osjecaj da mi na celu pise TRUDNA SAM, a sta da pricam sreci nije bilo kraja ni na jednoj ni na drugoj strani
TODAY is a new BEGINNING :)
Leona, ja te mjehuriće nisam osjetila, stalno sam iščekivala, možda ih je i bilo, ali ja nisam skužila da je to baš to. Danas sam 17+6 i dok sam ležala sam osjetila baš pošteni udarac nisko ispod pupka, baš sam se prepala hehe Onda sam stavila ruku i udarila me još dva puta! Baš sam se iznenadila jer svi pričaju o tim mjehurićima i škakljanju, nisam uopće očekivala takav udarac!
cloudy, eto vidiš da smo bile u pravu... barem što se tvojih tiče! Drago mi je da su lijepo primili vijest... Ma nema veće sreće za roditelje nego kad im priopćiš da će biti baka i djed.. Sad još familija od tvoga dragoga mora saznati jel?
kimito, sretna sam zbog tebe što si osjetila udarce, to je jedan od boljih osjećaja.. Nikad neću valjda zaboraviti kako mi je bilo kada sam svoje zlato osjetila prvi put...
Krešimir 19.08.2014. <3
Aaaaa super ja jedva cekam da osjetim prave udarce, pa me onda strah da ih necu primjetit, jer neznan kad da ih ocekujem tako sam i sada mislila da necu primjetit ali jesam, valjda ce me moja cura posteno zveknut da osjetin kako spada, bas mi je drago
Da se javim. Danas sam 16 tt i saznali smo spol. Muškić je na putu.. vidilo se bez problema... Sve drugo je super. Odgovara tjednu trudnoće... težina 161g.
Dixi 14.12.11.
Ivan 10.12.14.
Čestitke na sinčicu, bit ce sve u redu dalje .
u pon.mi je kontrola sa 20+6 i proslog mi je puta gin rekao da se pripremim na uvz od 30min, mogu povesti i supruga, nisam ga razumila sta ce radit pa ako iko nesto zna svaka inf.je dobrodosla a da ne spominjem da me prije svake kontrole panika neopisiva
Sortiraj odgovore
Najstariji