Leona, i meni je tako, ali ja sam to pripisala tome što sam mirovala 5 tjedana..tek sam se ovaj tjedan počela kretat. Ujutro mi je normalan, lagano zaobljen, ali kad izadjem, šetam, obavljam stvari i vratim se doma baš je onda tvrd i nategnut.. navečer je još tvrđi i veći. nekak mislim da je to sve normalno..
A valjda je to sve normalno, bas je trudnoca drugo stanje jos ako je prva, jao, jao, strah i panika, svaki put kad idem na pregled zaboravim mu spomenit jer mi par dana prije bude sve normalno i ne sjetim se
TODAY is a new BEGINNING :)
samo da se javim...uprsvo dobila trudničku knjižicu i dr. upisao točan termin 17.1 :)
Leona ne znam koliko si dugo trudna(promaklo mi je) ali meni zna biti tako nakon duže šetnje. i za sad je sve ok i normalno. ne brini.
cloudy bila si na pregledu?
jesam :) ali me samo prstima pregledao jer mu ne radi uzv pa ću to morati ubolnici odradit...veli da je sve ok :)
ve na njega se idem malo kasnije naručit...sad sam kod svojih, čekam da se netko od njih ukaže da im kažem lijepe vijesti, a doma nikoga...
hehe to tako biva. baš kad ih trebaš nikog nema ccc. bit će veselja.
ja se nadam :) znam da ću i mami i svekrvi samo pokazati trudničku knjižicu i reći .. vidi šta imam :) nekak mi je to najsuptilnije...a nadam se da će skužit heheh
Sortiraj odgovore
Najstariji