Zimske bebe 2014./2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kimito
    03. Srpanj 2014. 09:23

Leona, i meni je tako, ali ja sam to pripisala tome što sam mirovala 5 tjedana..tek sam se ovaj tjedan počela kretat. Ujutro mi je normalan, lagano zaobljen, ali kad izadjem, šetam, obavljam stvari i vratim se doma baš je onda tvrd i nategnut.. navečer je još tvrđi i veći. nekak mislim da je to sve normalno..

Leona4
    03. Srpanj 2014. 09:43

A valjda je to sve normalno, bas je trudnoca drugo stanje jos ako je prva, jao, jao, strah i panika, svaki put kad idem na pregled zaboravim mu spomenit jer mi par dana prije bude sve normalno i ne sjetim se

TODAY is a new BEGINNING :)

cloudy
    03. Srpanj 2014. 10:21

samo da se javim...uprsvo dobila trudničku knjižicu i dr. upisao točan termin 17.1 :)

ninika11
    03. Srpanj 2014. 10:45

Leona ne znam koliko si dugo trudna(promaklo mi je)  ali meni zna biti tako nakon duže šetnje. i za sad je sve ok i normalno. ne brini.
    cloudy bila si na pregledu?

cloudy
    03. Srpanj 2014. 10:54

jesam :) ali me samo prstima pregledao jer mu ne radi uzv pa ću to morati ubolnici odradit...veli da je sve ok :)

cloudy
    03. Srpanj 2014. 11:02

ve na njega se idem malo kasnije naručit...sad sam kod svojih, čekam da se netko od njih ukaže da im kažem lijepe vijesti, a doma nikoga...

ninika11
    03. Srpanj 2014. 11:13

hehe to tako biva. baš kad ih trebaš nikog nema ccc. bit će veselja.

cloudy
    03. Srpanj 2014. 11:24

ja se nadam :) znam da ću i mami i svekrvi samo pokazati trudničku knjižicu i reći .. vidi šta imam :) nekak mi je to najsuptilnije...a nadam se da će skužit heheh

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.